League A-1ος Όμιλος: ”Διπλά” για Ιταλία και Πολωνία (hls)

Η Ιταλία πέρασε από το Άμστερνταμ με το γκολ του Μπαρέλα και παρέμεινε αήττητη στο πρώτο όμιλο, η Πολωνία πέτυχε σπουδαίο διπλό με ανατροπή στη Ζένιτσα κόντρα στη Βοσνία.

Η Ιταλία πέρασε από το Άμστερνταμ με το γκολ του Μπαρέλα και παρέμεινε αήττητη στο πρώτο όμιλο, η Πολωνία πέτυχε σπουδαίο διπλό με ανατροπή στη Ζένιτσα κόντρα στη Βοσνία.

League A – 1ος όμιλος

ΟΛΛΑΝΔΙΑ – ΙΤΑΛΙΑ 0-1

Με αρκετές αλλαγές (7) παρέταξε την Ιταλία ο Ρομπέρτο Μαντσίνι σε σχέση με το προηγούμενο ματς με τη Βοσνία (1-1), μια αλλαγή για την Ολλανδία με τον Φαν Ντε Μπεκ να παίρνει τη θέση του σκόρερ με την Πολωνία, Στίβεν Μπέρχβαϊν.

Απειλητικοί στο ξεκίνημα οι φιλοξενούμενοι έχασαν καλές ευκαιρίες με τους Τζανιόλο (17ο λεπτό) και Ιμόμπιλε (19ο λεπτό). Η μεγαλύτερη ευκαιρία για τους ”οράνιε” χάθηκε στο 32ο λεπτό με τον μέσο της Λίβερπουλ Τζίνι Βαϊνάλντουμ να σουτάρει πάνω στον Ντοναρούμα. Η Ιταλία άγγιξε το γκολ με την κλασική κίνηση του Λορέντσο Ινσίνιε που είδε την μπάλα να περνάει μόλις έξω από τα δοκάρια του Σίλεσεν (36ο λεπτό).

Το γκολ που έψηνε η Ιταλία ήρθε τελικά στο 42ο λεπτό, όταν ο Ιμόμπιλε άλλαξε ρόλους με τον Μπαρέλα, με τον επιθετικό της Λάτσιο να βγάζει την σέντρα και τον μέσο της Ίντερ με κεφαλιά να δίνει το προβάδισμα στην ομάδα του Μαντσίνι (0-1).

Με όρεξη μπήκε και στο δεύτερο ημίχρονο η Ιταλία και έχασε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία στο 53ο λεπτό με τον Ινσίνιε να μην μπορεί να νικήσει τον Σίλεσεν. Ωραίο σουτ από τον Μέμφις Ντεπάι με την συμπλήρωση μιας ώρας, πρώτη καλή στιγμή στην επανάληψη για τους γηπεδούχους (60′). Η Ιταλία παραλίγο να ξεφύγει με δύο γκολ, όμως το πλασέ του Κιν έφυγε δίπλα από το δοκάρι στο 68ο λεπτό. Στο 90′ ο Ντεπάι θέλησε να βάλει το δύσκολο και αστόχησε από πλεονεκτική θέση, ενώ στις καθυστερήσεις ο Κιν έχασε τεράστια ευκαιρία να κλειδώσει νωρίτερα το ματς.

Ολλανδία (Ντουάιτ Λοντεβέχες): Σίλεσεν, Φέλτμαν, Φαν Ντάικ, Άκε(81′ Λουκ Ντε Γιονγκ), Χάτεμπερ (70′ Ντάμφρις), Φαν Ντε Μπεκ (57′ Μπέρχβαϊν), Φρένκι Ντε Γιονγκ, Ντε Ρον, Βαϊνάλντουμ, Ντεπάι, Πρόμες

Ιταλία (Ρομπέρτο Μαντσίνι): Ντοναρούμα, Σπινατσόλα, Μπονούτσι, Κιελίνι, ΝτΆμπρόζιο, Ζορζίνιο, Μπαρέλα, Λοκατέλι (81′ Κριστάντε), Τζανιόλο (42′ Κιν), Ινσίνιε (90′ Κιέζα), Ιμόμπιλε

ΒΟΣΝΙΑ – ΠΟΛΩΝΙΑ 1-2

Η Βοσνία κόντρα στη ροή του παιχνιδιού κέρδισε πέναλτι στο 22ο λεπτό, όταν ο Μπένταρεκ ανέτρεψε αντικανονικά τον Κόλιτς και ο Χαϊραντίνοβιτς έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Φαμπιάνσκι (1-0). Η Πολωνία που ήταν πιο επικίνδυνη στο πρώτο μέρος, κατάφερε να ισοφαρίσει στο φινάλε του ημιχρόνου με τον κεντρικό αμυντικό Καμίλ Γκλικ να σκοράρει με κεφαλιά (1-1, 45′) μετά το κόρνερ του Γκροζίτσκι.

Η Πολωνία στον ίδιο ρυθμό και στην επανάληψη κατόρθωσε να ολοκληρώσει την ανατροπή με τον Γκροζίτσκι από δημιουργός να γίνεται σκόρερ και με νέα κεφαλιά έγραψε το 1-2 (67ο λεπτό) μετά από ασίστ του Ρίμπους. Μέχρι το τέλος η ομάδα του Μπάγεβιτς πίεσε για την ισοφάριση που ίσως να ήταν και το πιο δίκαιο αποτέλεσμα…

Βοσνία (Ντούσαν Μπάγεβιτς): Μπέγκοβιτς, Κβρζιτς, Μπίτσακτσιτς, Σανιτσάνιν, Τσίβιτς (82′ Μιλόσεβιτς), Μπέσιτς (60′ Τζέκο), Χατζιαχμέτοβιτς, Χαϊραντίνοβιτς, Χότζιτς,  Κόλιτς, Γκόγιακ (46′ Βίστσα)

Πολωνία (Γέρζι Μπρέστσεκ) ): Φαμπιάνσκι, Ρίμπους, Γκλικ, Μπέντναρεκ, Κεντζιόρα, Κροχόβιακ (68′ Κλιχ), Γκοράλσκι, Ζιελίνσκι (85′ Λινέτι), Γκροζίτσκι, Γιόζβιακ, Μίλικ

Βαθμολογία: 1ος όμιλος – Α’ κατηγορία

Ιταλία: 4

Ολλανδία: 3

Πολωνία: 3

Βοσνία: 1

Επόμενοι αγώνες: 

Πολωνία -Ιταλία

Βοσνία – Ολλανδία


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.