Εθνική: Επιστροφή Φορτούνη! 

Ο Τζον Φαντ Σχιπ καλεί για πρώτη φορά επί θητείας του τον Κώστα Φορτούνη στην Εθνική ομάδα, με τον αρχηγό του Ολυμπιακού να επιστρέφει μετά τον Ιούνιο του 2019!

Ο Κώστας Φορτούνης αγωνίστηκε για τελευταία φορά με την Εθνική ομάδα στην εντός έδρας ήττα από την Αρμενία (3-2) στο ματς όπου άλλαξε ο ρους της ιστορίας της γαλανόλευκης. Σε εκείνο το παιχνίδι είχε πετύχει ένα υπέροχο γκολ περνώντας όλη την αρμενική άμυνα και είχε δώσει μία ασίστ κάνοντας ό,τι μπορούσε για να σώσει την κατάσταση.

Η συνέχεια γνωστή. Το reality έξω από τα αποδυτήρια με τις Live δηλώσεις Αναστασιάδη, Παπασταθόπουλου, Μπασινά που έφερε μεγάλες αλλαγές στην ομάδα. Δύο μήνες μετά, το τιμόνι της Εθνικής αναλάμβανε ο Τζον Φαν’τ Σχιπ ο οποίος είχε σε μεγάλη εκτίμηση τον Κώστα Φορτούνη. Ο σοβαρός τραυματισμός του όμως τον Ιούλιο του 2019 τον έφερε αρκετά πίσω.

Αυτό είχε συνέπεια να χάσει τα επόμενα έξι ματς της Εθνικής ομάδας και να περιμένει τις κλήσεις του Μαρτίου. Ο Ολλανδός τεχνικός όμως, όπως είχε αποκαλύψει στο novasports.gr δεν τον είχε συμπεριλάβει στις κλήσεις για τα φιλικά της Αμερικής εξηγώντας πως περιμένει να να βρεθεί στην πρότερη κατάστασή του.

Στα play off ο Φορτούνης έκανε πολύ καλές εμφανίσεις, ο Τζον Φαν΄τ Σχιπ τον παρακολούθησε σε όλα τα παιχνίδια και θεώρησε πως έφτασε η ώρα να τον φέρει πίσω στην Εθνική ομάδα, καθώς ο αρχηγός του Ολυμπιακού είναι έτοιμος να αναλάβει ηγετικό ρόλο στην ομάδα, κάτι που είχε δείξει και στα παιχνίδια πριν τον τραυματισμό του.

Από τους ερυθρόλευκους έχουν κληθεί επίσης από τον ομοσπονδιακό τεχνικό δύο από τα βασικά γρανάζια της ομάδας, οι Μασούρας και Μπουχαλάκης.

Θυμηθείτε εδώ το χθεσινό κείμενο του novasports.gr με κάποιες από τις κλήσεις που θα κάνει ο Τζον Φαν’ τ Σχιπ για τα ματς με Σλοβενία και Κόσοβο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.