Εθνική: Στην αποστολή Διούδης, Μιχαηλίδης, Ρότα!

Νέα πρόσωπα στην αποστολή της Εθνικής ομάδας η οποία θα ανακοινωθεί ως την Παρασκευή εξαιτίας προβλημάτων που πρέπει να λυθούν με παίκτες του εξωτερικού λόγω Covid. Το novasports.gr έχει το ρεπορτάζ.

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση που είχε ο Τζον Φαντ Σχιπ με τους συνεργάτες του με σκοπό τον καταρτισμό της αποστολής της Εθνικής ομάδας για τα δύο πρώτα παιχνίδια στο Nations League με Σλοβενία (3/9) και Κόσοβο (6/9). 

Προβλήματα λόγω Covid

Ωστόσο η αποστολή δεν θα ανακοινωθεί σήμερα καθώς υπάρχουν κάποια προβλήματα που πρέπει να επιλυθούν κυρίως με τις ξένες ομοσπονδίες και παίκτες που πρέπει να ταξιδέψουν στην Ελλάδα όπως για παράδειγμα ο Μπακασέτας από την Τουρκία. 

Σε περίπτωση που δεν είναι εφικτό να ταξιδέψουν κάποιοι από τους Έλληνες του εξωτερικού, θα πρέπει να κληθούν άλλοι ποδοσφαιριστές και στην Ομοσπονδία είναι σε διαρκείς επαφές ώστε να βρεθεί λύση και να έρθουν όλοι οι παίκτες που έχει επιλέξει ο Τζον Φαντ Σχιπ.

Διούδης, Μιχαηλίδης και Ρότα στην αποστολή, εκτός Βλαχοδήμος, Δώνης

Σύμφωνα με πληροφορίες του novasports.gr πάντως αναμένεται να υπάρξουν και κάποιες αλλαγές αλλά και νέα πρόσωπα στην ομάδα. Για παράδειγμα ο Διούδης θα είναι στη θέση του Βλαχοδήμου στην τριάδα των τερματοφυλάκων, ενώ ως αντί-Χατζηδιάκος (ο οποίος είναι από τραυματισμό) επιλέγεται ο νεαρός στόπερ του ΠΑΟΚ Γιάννης Μιχαηλίδης που εντυπωσίασε τον Φαντ Σχιπ με τις εμφανίσεις του στα play off.

Σαν έκπληξη (για όλους εμάς αλλά όχι για τον Φαντ Σχιπ) θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η επιλογή του Λάζαρου Ρότα της Φορτούνα Σιτάρντ. Ο 23χρονος δεξιός μπακ που αγωνίζεται στην ολλανδική ομάδα είναι το νέο πρόσωπο που θα μας παρουσιάσει στην Εθνική ομάδα ο Τζον Φαντ Σχιπ μετά τον Βαγγέλη Παυλίδη και τον Παντελή Χατζηδιάκο. Πρόκειται για έναν παίκτη ο οποίος έρχεται να προστεθεί στον Μιχάλη Μπακάκη που εδώ και καιρό δεν είχε παρτενέρ στην ομάδα.

Εκτός αποστολής έχει μείνει ο Τάσος Δώνης που ήταν στις βασικές επιλογές του Ολλανδού τεχνικού στα πρώτα του παιχνίδια, αλλά αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν έχει αγωνιστικό ρυθμό. 

Στις κλήσεις υπάρχουν και κάποιες ακόμα αλλαγές, οι οποίες θα γίνουν γνωστές με την ανακοίνωση της αποστολής η οποία προγραμματίζεται το αργότερο μέχρι Παρασκευή καθώς από την Κυριακή αναμένεται να φτάνουν στην Ελλάδα οι παίκτες που αγωνίζονται στο εξωτερικό.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.