Ολιβέιρα στο Monday FC: «Το σημαντικό είναι ότι κερδίσαμε, απίστευτος παίχτης ο Κωνσταντέλιας» (vid)

Ο Νέλσον Ολιβέιρα μίλησε αποκλειστικά στην εκπομπή Μonday FC και μίλησε για το ματς με τον Λεβαδειακό και για τους συμπαίχτες του, Κωνσταντέλια και Ντάντας.

Ο Νέλσον Ολιβέιρα μίλησε αποκλειστικά στην Μοnday FC και ανέφερε ότι παρά την κούραση η ομάδα του τα πήγε καλά και αποθέωσε τον Κωνσταντέλια.

Για την επικράτηση του ΠΑΟΚ, που δεν ήταν καθόλου άνετη είπε:
«Ξεκινήσαμε καλά, κάναμε δύο ευκαιρίες και βάλαμε ένα γκολ. Μετά έγινε αυτή η φάση με το πέναλτι και πέσαμε λίγο. Στο δεύτερο ημίχρονο κάναμε το 3-1 και θα μπορούσαμε να διαχειριστούμε καλύτερα το παιχνίδι. Βέβαια ερχόμασταν από τρία σκληρά ματς με τον Παναθηναϊκό και πάντα μετά από τέτοια ματς, είναι δύσκολος ο επόμενος αγώνας. Το βασικό είναι ότι κερδίσαμε, τώρα πάμε παρακάτω».

Σε σχόλιο του Ντέμη Νικολαΐδη πως βλέπει τον καλύτερο Ολιβέιρα όσο αυτός παίζει στην Ελλάδα και πως οι παίχτες είναι οι ίδιοι στα τελευταία ματς και ίσως αυτό επηρέασε την ομάδα, ανέφερε ότι:

«Για να είμαι ειλικρινής, ήμουν κουρασμένος. Το περίμενα κιόλας, γιατί όταν παίζεις τρία ντέρμπι σε μια εβδομάδα είναι λογικό να κουράζεσαι σωματικά και πνευματικά. Είχαμε μεγάλη πίεση, ειδικά στο Κύπελλο έπρεπε να περάσουμε. Ο προπονητής μας είχε πει πριν το ματς ότι θα είμαστε εξαντλημένοι, αλλά πρέπει να το αντιμετωπίσουμε. Και αυτό ακριβώς κάναμε».

Ο Πορτογάλος επιθετικός μίλησε και για τον Κωνσταντέλια, αποθεώνοντάς τον:

«Μου αρέσει να παίζω μαζί του, για μένα είναι απίστευτος παίχτης. Δε θέλω να του βάλω κι άλλη πίεση,αλλά τα επόμενα χρόνια θα είναι ο καλύτερος Έλληνας ποδοσφαιριστής. Προφανώς, υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης γιατί είναι μόλις 19 ετών αλλά είναι πραγματικά απίστευτος».

Για τον Τιάγκο Ντάντας, που έβαλε δύο γκολ:

«Είμαι χαρούμενος που σκόραρε δύο φορές, πάντα του λέω ότι πρέπει να επιδράσει ακόμη περισσότερο στο παιχνίδι μας με γκολ και ασσίστ. Είναι πολύ καλός παίχτης και για αυτόν είναι μια καλή σεζόν η φετινή, γιατί παίρνει πολύ χρόνο συμμετοχής και αυτό θα τον βοηθήσει».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.