Κρνέτα για Σφιντέρσκι: “Ό,τι χρειαζόμαστε για τη θέση “9” (pics)

Οι δηλώσεις του Ζόραν Κρνέτα, του τεχνικού διευθυντή της Σάρλοτ για τον Κάρολ Σφιντέρσκι που παρουσιάστηκε από την ομάδα του MLS

Ο Κάρολ Σφιντέρσκι έχει μπει στην ποδοσφαιρική καθημερινότητα της νέας του ομάδας, της Σάρλοτ. Ο Πολωνός επιθετικός, πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ, θα συνεχίσει την καριέρα του στο MLS.

Στην επίσημη ιστοσελίδα της Σάρλοτ (από όπου και οι φωτογραφίες του κειμένου), υπάρχουν -μεταξύ άλλων- δηλώσεις του Ζόραν Κρνέτα, του Σέρβου τεχνικού διευθυντή της ομάδας των Η.Π.Α. για τον Σφιντέρσκι.

Μεταξύ άλλων, είπε: “Είμαστε στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσουμε στη Σάρλοτ έναν παίκτη της εμβέλειας του Κάρολ για να αποτελέσει την αιχμή του δόρατος στην επίθεσή μας. Έχει αποδείξει, τόσο σε συλλογικό επίπεδο όσο και με την Εθνική Ομάδα, ότι είναι ένας “φονικός” σκόρερ, είναι ένα εξαιρετικό επίτευγμα για τον σύλλογο”. 

Ο Κρνέτα πρόσθεσε: “Το προφίλ του Κάρολ, ως επιθετικού, είναι ό,τι χρειαζόμαστε στη θέση “9” και είναι ένας παίκτης που μπαίνει στην καλύτερη φάση της καριέρας του. Οι εμφανίσεις του με την Πολωνία σε διεθνές επίπεδο μιλούνε από μόνες τους και είμαστε πεπεισμένοι ότι ο Κάρολ θα είναι ένας από τους πιο σκληρούς επιθετικούς για να τους αντιμετωπίσει κάποιος στο Πρωτάθλημα. Επιπροσθέτως, του αρέσει πολύ η δουλειά, έχει νοοτροπία νικητή και θα φέρει εξαιρετικά στοιχεία ως ηγέτης αλλά και ως χαρακτήρας στα αποδυτήρια”. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.