MLS: Χάνει τη σεζόν ο Ερνάντες λόγω τιμωρίας

Ο Φελίπε Ερνάντες τιμωρήθηκε με αποκλεισμό από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του Κάνσας, για το υπόλοιπο της φετινής σεζόν.

Ο λόγος της συγκεκριμένης απόφασης είναι ο παράνομος στοιχηματισμός του 23χρονου παίκτη, σε αγώνες πρωταθλήματος. Ο Ερνάντες δεν έπαιζε αγώνες του Κάνσας, όμως μέχρι στιγμής δεν υπάρχει επιβεβαίωση, για το να είχε πληροφορίες μέσα από τις ομάδες, τις οποίες έπαιζε. Ο Αμερικανοκολομβιανός παίκτης έχει προβλήματα με χρέη, λόγω του τζόγου και έχει εκφράσει ανησυχίες για την ασφάλειά του.

Η ανακοίνωση του MLS αναφέρει: “Ο Ερνάντεζ ασχολήθηκε με εκτεταμένα και παράνομα αθλητικά στοιχήματα, ενώ ήταν μέλος του Σπόρτινγκ Κάνσας Σίτι, συμπεριλαμβανομένου του στοιχήματος σε δύο παιχνίδια του MLS, κατά παράβαση των κανόνων της Λίγκας. Δεν υπάρχουν στοιχεία σχετικά με το γεγονός ότι είχε εμπιστευτικές πληροφορίες”.

Από την πλευρά του, ο Ερνάντες δήλωσε: “Τους τελευταίους μήνες μπόρεσα να επανεκτιμήσω, να αναλάβω την ευθύνη για τις ενέργειές μου και να λάβω την κατάλληλη φροντίδα για κάτι που με έχει επηρεάσει πολύ”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.