Περιμένει προτάσεις για τον Ζουμά

Προτάσεις για την παραχώρηση του Κερτ Ζουμά περιμένει η διοίκηση της Σεντ Ετιέν, θέτοντας τιμή πώλησης τα 20 εκατομμύρια ευρώ.

Προτάσεις για την παραχώρηση του Κερτ Ζουμά περιμένει η διοίκηση της Σεντ Ετιέν, θέτοντας τιμή πώλησης τα 20 εκατομμύρια ευρώ. Σύμφωνα με τον γαλλικό Τύπο, ήδη οι Τσέλσι, Μονακό και Ίντερ έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για την απόκτηση του νεαρού ποδοσφαιριστή, ο οποίος πραγματοποιεί καλές εμφανίσεις με τους «στεφανουά» την εφετινή σεζόν. Ο 19χρονος παίκτης φέρεται να επιθυμεί μια μετακόμιση στο Λονδίνο, καθώς θεωρεί πως μπορεί να βελτιωθεί, υπό τις οδηγίες του Ζοσέ Μουρίνιο. Αυτό είχε υπογραμμίσει και ο μάνατζέρ του σε δηλώσεις στην εφημερίδα «L’ Equipe».

Ο πρόεδρος της Σεντ Ετιέν, Μπερνάρ Καϊατσό, τόνισε στο Eurosport για το μέλλον του παίκτη: «Η Μονακό γνωρίζει ποια είναι η θέση μας. Αυτό τον χειμώνα δεν έχουμε καμία πρόθεση να τον αφήσουμε να φύγει από την ομάδα μας. Μόνο σε περίπτωση που θα έρθει κάποια εξαιρετική πρόταση, θα μπούμε στη διαδικασία να τον παραχωρήσουμε. Ο Ζουμά δε θα φύγει με λιγότερα από είκοσι εκατομμύρια ευρώ».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.