Και η Σεντ Ετιέν για Σισέ

Η περιπλάνηση του Τζιμπρίλ Σισέ στα γήπεδα του κόσμου αναμένεται να συνεχιστεί και αυτό το καλοκαίρι, μια και ο πρώην παίκτης του «τριφυλλιού» δύσκολα θα συνεχίσει στην ΚΠΡ.

Η περιπλάνηση του Τζιμπρίλ Σισέ στα γήπεδα του κόσμου αναμένεται να συνεχιστεί και αυτό το καλοκαίρι, μια και ο πρώην παίκτης του «τριφυλλιού» δύσκολα θα συνεχίσει στην ΚΠΡ.

Ο λονδρέζικος σύλλογος, πέραν του γεγονότος ότι δεν τον υπολογίζει, υποβιβάστηκε στην Τσάμπιονσιπ, επομένως ο Τζιμπρίλ Σισέ δύσκολα θα θελήσει να παίξει σε δεύτερη κατηγορία έστω και στην Αγγλία.

Πρέπει να θεωρείται δεδομένη η απομάκρυνσή του από την ΚΠΡ, ανεξάρτητα κι αν ο ίδιος σε πρόσφατη δήλωσή του τόνισε πώς θ΄ αρχίσει κανονικά την προετοιμασία με τους Ρέιντζερς.

Ο Σισέ μετά τη διετία στον Παναθηναϊκό, στα δύο χρόνια που ακολούθησαν μέχρι τώρα, άλλαξε τρεις ομάδες: Λάτσιο, ΚΠΡ και Αλ Γκαράφα. Στο σύλλογο του Κατάρ ολοκληρώθηκε ο δανεισμός του και πάει «καρφί» για τέταρτη, με τη Μονπελιέ να είναι αυτή που ενδιαφέρεται για την απόκτησή του. Πάντως, ως τώρα τίποτε δεν είναι δεδομένο.

Η Σεντ Ετιέν, σύμφωνα με δημοσιεύματα, είναι η τελευταία ενδιαφερόμενη για τον 32χρονο επιθετικό ο οποίος ακολουθεί φθίνουσα πορεία στην καριέρα του μετά την ολοκλήρωση της συνεργασίας του με τον Παναθηναϊκό. Η γαλλική Ligue 1 είναι πιθανός προορισμός του, ειρήσθω εν παρόδω, μια και θέλει να μπει στο κλειστό κλαμπ των παικτών που θα έχουν σκοράρει επάνω από εκατό γκολ στην πρώτη κατηγορία της χώρας (έχει 94)!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.