Τιγκανά: “Δεν παραιτούμαστε ποτέ”

Την προσπάθεια των παικτών του στο ματς με αντίπαλο τη Λιόν εξήρε ο προπονητής της Μπορντό Ζαν Τιγκανά. Την προσπάθεια των παικτών του στο ματς με αντίπαλο τη Λιόν εξήρε ο προπονητής της Μπορντό Ζαν Τιγκανά.

Την προσπάθεια των παικτών του στο ματς με αντίπαλο τη Λιόν εξήρε ο προπονητής της Μπορντό Ζαν Τιγκανά. Οι “γιρονδίνοι” απέσπασαν από την αντίπαλό τους τον πολύτιμο βαθμό της ισοπαλίας μετά το 0-0 στην αναμέτρηση της Κυριακής. Ο Γάλλος τεχνικός αναφέρθηκε στο πάθος και την επιθυμία των ποδοσφαιριστών του.

“Εξασφαλίσαμε έναν σημαντικό βαθμό με αυτή την ισοπαλία κόντρα στη Λιόν. Παρ’ όλα αυτά, αισθανόμαστε και κάπως πικραμένοι επειδή είχαμε αρκετές ευκαιρίες για να φύγουμε νικητές από το γήπεδο”, δήλωσε ο Τιγκανά αμέσως μετά το σφύριγμα της λήξης. “Από την άλλη πλευρά, είναι πολύ σημαντικό το γεγονός ότι δεν δεχτήκαμε γκολ”, συμπλήρωσε.
Η Μπορντό ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμούς το προηγούμενο διάστημα, αλλά ορισμένοι απόντες έχουν πλέον επιστρέψει και αυτό θα είναι θετικό για τη συνέχεια της χρονιάς. “Είναι σαν να αρχίζει για μας μία καινούρια σεζόν με την επάνοδο των τραυματιών. Πλέον, θα μπορούμε να έχουμε συνέχεια στη δουλειά μας και στο παιχνίδι μας. Είμαι ευχαριστημένος ούτως ή άλλως γιατί οι παίκτες μου δεν παραιτούνται ποτέ, Παλεύουν μέχρι την τελευταία στιγμή και αυτό είναι που με ενδιαφέρει”, κατέληξε ο Τιγκανά.  


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.