Εκτός αποστολής ο Ντέιβιντ Μπέκαμ

Το παιχνίδι του Άγγλου σούπερ σταρ με την Μπρεστ, στις 18/5, ήταν το τελευταίο της επαγγελματικής του καριέρας, μια και έμεινε εκτός αποστολής από το εκτός έδρας με τη Λοριάν.

Το παιχνίδι του Άγγλου σούπερ σταρ με την Μπρεστ, στις 18/5, ήταν το τελευταίο της επαγγελματικής του καριέρας, μια και έμεινε εκτός αποστολής από το εκτός έδρας με τη Λοριάν.

Η Παρί Σεν Ζερμέν έχει κατακτήσει τον τίτλο στο γαλλικό Σαμπιονά, με τον Μπέκαμ να μην υπολογίζεται στο ματς της 38ης και τελευταίας αγωνιστικής της Λιγκ, με τη Λοριάν, καθαρά για προληπτικούς λόγους. Ο 38χρονος χαφ έχει ανακοινώσει έτσι κι αλλιώς τη λήξη της καριέρας του. Στο 3-1 του «Παρκ ντε Πρενς» με την Μπρεστ φόρεσε το περιβραχιόνιο του αρχηγού, έχοντας εκ των προτέρων δηλώσει πώς αυτό θα ήταν το τελευταίο ματς της επαγγελματικής του καριέρας.

Ο λόγος, ωστόσο, που είχε πάρει την απόφαση αυτή είχε να κάνει με το πλαστικό χορτάρι που έχει το γήπεδο της Λοριάν και μπορεί να του δημιουργήσει πρόβλημα στον αχίλλειό του, τραυματισμός συχνός για τον Άγγλο από το 2010 και μετά, όταν αγωνιζόταν με τη φανέλα της Μίλαν. Επομένως ήταν, μάλλον, αναμενόμενη η μη ύπαρξη του ονόματος του Μπέκαμ στην αποστολή για την τελευταία υποχρέωση της χρονιάς για την Παρί.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.