Αντσελότι: «Δεν στοχεύουμε στο τρόπαιο»

Δε συμπεριλαμβάνεται στους εφετινούς στόχους της Παρί Σεν Ζερμέν η κατάκτηση του εφετινού Champions League, ξεκαθάρισε ο Κάρλο Αντσελότι.

Δε συμπεριλαμβάνεται στους εφετινούς στόχους της Παρί Σεν Ζερμέν η κατάκτηση του εφετινού Champions League, ξεκαθάρισε ο Κάρλο Αντσελότι. Ο Ιταλός τεχνικός υπογράμμισε πως είναι σημαντικό το γεγονός πως η ομάδα του επιστρέφει στα προημιτελικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, μετά από 18 χρόνια. Επίσης, συμπλήρωσε πως το γκολ που σημείωσε η Βαλένθια και με τα οποίο προηγήθηκε, αφύπνισε τους παίκτες του.

Αρχικά, ο Αντσελότι δήλωσε: «Ήταν ένα σκληρό και δύσκολο παιχνίδι. Ξέραμε ότι η Βαλένθια θα έρθει εδώ για μια καλή εμφάνιση και να προσπαθήσει για το καλύτερο. Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν τόσο καλοί, αλλά στο δεύτερο ήμασταν ανταγωνιστικοί και σίγουρα βελτιωμένοι».

Στην συνέχεια, ο προπονητής της Παρί Σεν Ζερμέν, συμπλήρωσε: «Είναι ένα πολύ σημαντικό αποτέλεσμα για εμάς στην ομάδα, γιατί μετά από 18 χρόνια φτάσαμε στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ και αυτό είναι κάτι πολύ σημαντικό. Το γκολ που δεχθήκαμε μας αφύπνισε. Είναι πολύ δύσκολο να κερδίσουμε το Τσάμπιονς Λιγκ. Εξάλλου δεν είναι και αυτός ο στόχος μας».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.