Χριστούγεννα στην κορυφή

Ένα γκολ του Αντρέ Αγιού ήταν αρκετό για να δώσει στη Μαρσέιγ τη νίκη με 1-0 επί της Σεντ Ετιέν στην αυλαία του πρώτου γύρου της Λιγκ 1.

Ένα γκολ του Αντρέ Αγιού ήταν αρκετό για να δώσει στη Μαρσέιγ τη νίκη με 1-0 επί της Σεντ Ετιέν στην αυλαία του πρώτου γύρου της Λιγκ 1. Με τη 12η φετινή της νίκη η Ολιμπίκ έφτασε τους 38 βαθμούς, όσους έχουν και η Παρί Σεν Ζερμέν με τη Λιόν, οι οποίες τυπικά βρίσκονται κατά σειρά από πάνω της λόγω καλύτερης διαφοράς τερμάτων.

Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων του ημιχρόνου ο Γκανέζος άσος άνοιξε το σκορ για τους Μασσαλούς από ασίστ του Φανί, με το γκολ του να κρίνει το αποτέλεσμα του ντέρμι. Οι “στεφανουά” από την πλευρά τους έμειναν για 5η διαδοχική αγωνιστική χωρίς νίκη και είδαν τη διαφορά τους απ’ την πρώτη θέση να αυξάνεται στους 11 βαθμούς.

ΜΑΡΣΕΪΓ: Μανταντά, Φανί, Ν’ Κουλού, Λούκας Μέντες, Μπάρτον, Καμπορέ, Αμαλφιτανό (87′ Αμπντουλάχ), Βαλμπουενά (69′ Ζινιάκ), Α. Αγιού, Ζ. Αγιού

ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ: Ρουφιέ, Κλερκ, Γκουλάμ, Ζουμά, Κλεμέν (63′ Κοάντ), Μπρισόν (60′ Χαμουμά), Περέν, Λεμουάν, Γκιλαβογκί, Ομπαμεγιάνγκ, Γκράντελ (77′ Μαγί)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.