Απαιτεί Παρί ο Ντι Μαρία!

Εκπληξη φέρεται να προκάλεσε στους διοικούντες τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το αίτημα του Ανχελ Ντι Μαρία να τον αφήσουν να αποχωρήσει με προορισμό την Παρί Σεν Ζερμέν, λίγες μέρες μετά τις δηλώσεις του ότι έχει αποφασίσει να μείνει στο «Ολντ Τράφορντ».

Εκπληξη φέρεται να προκάλεσε στους διοικούντες τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το αίτημα του Ανχελ Ντι Μαρία να τον αφήσουν να αποχωρήσει με προορισμό την Παρί Σεν Ζερμέν, λίγες μέρες μετά τις δηλώσεις του ότι έχει αποφασίσει να μείνει στο «Ολντ Τράφορντ».
 
Σύμφωνα με τη γαλλική εφημερίδα RMC, ο Αργεντινός διεθνής επιθετικός που πήγε πέρυσι στους «κόκκινους διαβόλους» από τη Ρεάλ Μαδρίτης, προτιμά μία νέα μετακίνηση, στο γαλλικό πρωτάθλημα αυτή τη φορά.
 
Από την πλευρά τους, οι Παριζιάνοι λέγεται ότι είναι έτοιμοι για πρόταση ύψους 60 εκατ. ευρώ την ερχόμενη εβδομάδα, προκειμένου να πείσουν τον αγγλικό σύλλογο να δώσει το πράσινο φως.
 
Το ενδιαφέρον της Παρί για τον Ντι Μαρία ενδέχεται πάντως να εκμεταλλευτεί η Γιουνάιτεντ για να ζητήσει τον 27χρονο Ολλανδό αμυντικό της πρωταθλήτριας Γαλλίας Γκρέγκορι Φαν Ντερ Βιλ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.