Μπορεί και χωρίς Ιμπραχίμοβιτς

Η Παρί Σεν Ζερμέν νίκησε, με 2-0, στο "Παρκ ντε Πρενς" τη Μαρσέιγ και προκρίθηκε στους "8" του γαλλικού Λιγκ Καπ. Δίχως, μάλιστα, να παίξει ούτε λεπτό ο μόνιμος σκόρερ της Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς.

Η Παρί Σεν Ζερμέν νίκησε, με 2-0, στο “Παρκ ντε Πρενς” τη Μαρσέιγ και προκρίθηκε στους “8” του γαλλικού Λιγκ Καπ. Δίχως, μάλιστα, να παίξει ούτε λεπτό ο μόνιμος σκόρερ της Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς.

Ο Σουηδός επιθετικός πήρε… ρεπό, αλλά οι Παριζιάνοι δεν δυσκολεύτηκαν να καταβάλουν την αντίσταση της κατόχου του τίτλου, Μαρσέιγ, η οποία έπαιξε με παίκτη λιγότερο από το 27΄.

Ο Φανί ανέτρεψε τον Οαρό, δόθηκε το πέναλτι με το οποίο προηγήθηκε 1-0 η Παρί (28΄ Τιάγκο Σίλβα), με τον αμυντικό των Μασσαλών ν΄ αντικρίζει την απευθείας κόκκινη κάρτα.

Το δεύτερο τέρμα, που τελείωσε και το ματς υπέρ της ομάδας του Κάρλο Αντσελότι (μία εντός έδρας ήττα έχει στο διάστημα που είναι τεχνικός της γαλλικής ομάδας!), σημείωσε ο Ζερεμί Μενέζ στο 50΄.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Παρί Σεν Ζερμέν (Κάρλο Αντσελότι / 4-3-3): Ντουσέζ-Μάξουελ, Καμαρά, Σίλβα, Ζαγιέ-Ματουιντί (79΄ Τιενέ), Μποντμέρ, Σισοκό (62΄ Ραμπιό)-Οαρό, Παστόρε, Μενέζ (78΄ Λουιντουλά).

Μαρσέιγ (Ελί Μπο / 4-3-3): Μανταντά-Μορέλ, Ενκούλου, Φανί, Αμπντάλα-Σεϊρού, Καμπορέ, Βαλμπουενά (83΄ Ρασπεντινό)-Αντρέ Αγιού (65΄ Τζόρνταν Αγιού), Αμαλφιτανό, Ρεμί (72΄ Αμπντουλάχ).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.