Ο Μίτσελ νίκησε τον Μοδέστο

Η Μαρσέιγ όταν νικάει, το κάνει με εμφατικό τρόπο. Το σύνολο του Μίτσελ πανηγύρισε το δεύτερο του τρίποντο συντρίβοντας εντός έδρας τη Μπαστιά του Μοδέστο με 4-1.

Η Μαρσέιγ όταν νικάει, το κάνει με εμφατικό τρόπο. Το σύνολο του Μίτσελ πανηγύρισε το δεύτερο του τρίποντο συντρίβοντας εντός έδρας τη Μπαστιά του Μοδέστο με 4-1.

Οι γηπεδούχοι δεν άργησαν να πάρουν κεφάλι στο σκορ, καθώς στο 15′ ο Μεντί με υπέροχο σουτ έξω από την περιοχή -μετά από πάσα σε κόρνερ- έκανε το 1-0 και στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου ο Αλεσαντρίνι… εμβόλισε την αντίπαλη άμυνα και με σουτ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδος του.

Ο ίδιος παίκτης με σουτ από τα δεξιά της περιοχής ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0 στο 66 και τέσσερα λεπτά αργότερα ήρθε η σειρά του  Μπατσουαγί για να βρει δίχτυα. Το μόνο που κατάφερε να κάνει η Μπαστιά ήταν να μειώσει στο σκορ με τον Μπραντάο στο 78′

Παραμένει ψηλά

Νωρίτερα η Ρεν πέρασε νικηφόρα από την έδρα της Ναντ και παρέμεινε στο κυνήγι της πρωτοπόρου Παρί Σεν Ζερμέν. Οι φιλοξενούμενοι “χτύπησαν” δύο φορές στο δεύτερο ημίχρονο με τον Ντεπ στο 67′ και τον Τζιοβάνι Σιό στο τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης. Με το τρίποντο αυτό η Ρεν έφτασε τους 12 βαθμούς, ένα λιγότερο από την Παρί, ενώ η Ναντ έμεινε στους επτά.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.