Λαμπρούν: «Έχουμε μαχητές»

Ο Βίνσεντ Λαμπρούν άφησε αιχμές κατά της Λιόν, την οποία κατηγόρησε πως ευνοείται συνεχώς από τις διαιτητικές αποφάσεις.

Ο Βίνσεντ Λαμπρούν άφησε αιχμές κατά της Λιόν, την οποία κατηγόρησε πως ευνοείται συνεχώς από τις διαιτητικές αποφάσεις. Ο πρόεδρος των Μασσαλών αναφέρθηκε στο πέναλτι, που κέρδισαν οι «λιονέ» στην ισοπαλία 1-1 των δυο ομάδων, καθώς επίσης και στο ακυρωθέν γκολ της ομάδας του στο περσινό παιχνίδι των δυο ομάδων, το οποίο κόστισε, όπως υπογράμμισε, 35 εκατομμύρια ευρώ.

Αρχικά, ο Λαμπρούν τόνισε: «Υπάρχουν ομάδες που παίζουν με παίκτη παραπάνω και σε άλλες που συμβαίνει το αντίθετο. Η Λυών βρίσκεται στην πρώτη κατηγορία, κι εμείς στη δεύτερη. Εμείς όμως έχουμε μαχητές! Θέλω να πω μπράβο στον προπονητή μας και τους παίκτες που πήραν το βαθμό».

Στη συνέχεια, ο πρόεδρος της Μαρσέιγ υπογράμμισε: «Στα τελευταία τρία παιχνίδια μας με την Λυών μας έχουν δώσει κατά ένα “φανταστικό” πέναλτι, ενώ στο περσινό ματς μας ακύρωσαν ένα τέρμα αξίας 35 εκ. ευρώ. Αρχίζει και καταντά αστείο όλο αυτό».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.