Μαρσέιγ-Μπρεστ 3-1: Τα έβαλε στο τέλος (hls)

Η Μαρσέιγ δεν είχε καλή απόδοση στο ματς με τη Μπρεστ, όμως βρήκε τη λύση στο τελευταίο πεντάλεπτο για να πετύχει ο Χόρχε Σαμπάολι τη δεύτερη νίκη του σε ισάριθμα ματς.

Το πρώτο ημίχρονο στο Βελοντρόμ δεν αποκάλυψε τις επιθυμίες του Χόρχε Σαμπάολι για τη Μαρσέιγ. Ο Αργεντινός προπονητής έχει δηλώσει ότι επιθυμεί να δημιουργήσει ομάδα με επιθετικές όμως η Μπρεστ κατάφερε να μπλοκάρει πλήρως κάθε τέτοια διάθεση των γηπεδούχων. 

Ενώ λοιπόν όλα είχαν μείνει στο μηδέν μέχρι την εκπνοή του ημιχρόνου, ο Αρκάντιους Μίλικ με ατομική ενέργεια έστειλε τους γηπεδούχους στα αποδυτήρια με προβάδισμα. 

Στο δεύτερο μέρος η εικόνα της αναμέτρησης δεν άλλαξε. Η Μπρεστ μάλιστα διόγκωσε το πρόβλημα για τους γηπεδούχους καθώς ισοφάρισε με το παρθενικό γκολ του Μπρασιέ στο Σαμπιονά. 

Ο Σαμπάολι βλέποντας το χρόνο να αδειάζει απειλητικά γέμισε την ομάδα του με επιθετικογενείς ποδοσφαιριστές. Στο 88ο λεπτό οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύθηκαν λαναθασμένη συμπεριφορά του Ζαν Λούκας για να σκοράρουν με τον Φλοριάν Τοβέν, ενώ στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Μικαέλ Κουιζάνς πέτυχε το ωραιότερο γκολ του παιχνιδιού “γλυκαίνοντας” τη βραδιά για τους Μασσαλούς.

Ο Σαμπάολι έκανε το δύο στα δύο στην έναρξη της θητείας του στη Μαρσέιγ κι έγινε ο πρώτος προπονητής που το πετυχαίνει μετά τον Ελί Μποπ τον Αύγουστο του 2012.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.