Ντεπάι: “Ήμουν έτοιμος για Βαρκελώνη, αλλά…”

Ο Μέμφις Ντεπάι αναφέρθηκε στο άδοξο τέλος της συμφωνίας με την Μπαρτσελόνα, αλλά και στο γεγονός ότι τον Ιανουάριο πιστεύει ότι ομάδες θα ενδιαφερθούν για εκείνον. 

Μέσα από μια συνέντευξη του Μέμφις Ντεπάι στην εφημερίδα “AD”, σχολίασε ότι η Λιόν θα προσπαθήσει να τον πουλήσει τον Ιανουάριο. Ο ποδοσφαιριστής διανύει τον τελευταίο του χρόνο στην γαλλική ομάδα και πιστεύει ότι η διοίκηση θέλει να τον πουλήσει σε άλλο σύλλογο, απ’ ότι να αποχωρήσει ως ελεύθερος το καλοκαίρι. 

“Θα δούμε τι θα συμβεί. Ο Ιανουάριος πλησιάζει. Θα χρειαστεί να περιμένουμε για να δούμε πως θα πάνε τα πράγματα. Δεν είναι ότι φεύγω στα σίγουρα, αλλά θα υπάρξουν ομάδες για εμένα σύντομα. Είμαι 26 χρονών και σχεδόν ελεύθερος, αρά περιμένω οι ομάδες να ενδιαφέρονται για εμένα, σωστά;”, σχολίασε αρχικά ο Ολλανδός. 

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην Μπαρτσελόνα, αλλά και δεν αποκάλυψε τι οδήγησε στην παραμονή του. Ο Ντεπάι, ισχυρίστηκε ότι η μετακίνηση στη Βαρκελώνη ήταν σίγουρη, όμως τελευταία στιγμή τα πράγματα άλλαξαν και παρέμεινε στη Λιόν. 

“Όλα είχαν τελειώσει, αλήθεια! Κάποιες καταστάσεις, άλλαξαν τα δεδομένα. Περίμενα για το πράσινο φως, αλλά συνέχισα να προπονούμαι με την Λιόν. Δεν είναι ότι είχα το τηλέφωνο στην προπονητική μου φόρμα. Όλα συμβαίνουν για κάποιο λόγο”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.