Ολάς: «Καλύτερος του Μπέιλ ο Λακαζέτ»

Ο Ζαν Μισέλ Ολάς υπογράμμισε πως ο Αλεξάντρε Λακαζέτ είναι καλύτερος ποδοσφαιριστής από τον Γκάρεθ Μπέιλ και πως δεν παραχωρείται από τη Λιόν.

Ο Ζαν Μισέλ Ολάς υπογράμμισε πως ο Αλεξάντρε Λακαζέτ είναι καλύτερος ποδοσφαιριστής από τον Γκάρεθ Μπέιλ και πως δεν παραχωρείται από τη Λιόν. Ο πρόεδρος της γαλλικής ομάδας ξεκαθάρισε πως δεν έχει δεχτεί ακόμα κάποια πρόταση για την παραχώρηση του παίκτη, όπως επίσης και του Ναμπίλ Φεκίρ. Παράλληλα, τόνισε πως ο Λακαζέτ είναι το πιο καυτό όνομα στο μετεγγραφικό παζάρι, τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή.


Χαρακτηριστικά, ο Ολάς τόνισε: «Μπορείτε να το δείτε και μόνοι σας. Πως τον λένε τον Ουαλό που παίζει στη Ρεάλ Μαδρίτης; Νομίζω πως ο Αλεξάντρε είναι αρκετά καλύτερός του. Όμως ο Αλεξάντρε δεν έχει τιμή, οπότε δεν πρέπει να ασχολούμαστε άλλο με αυτό το θέμα».


Στη συνέχεια, ο πρόεδρος της Λιόν συμπλήρωσε: «Σήμερα, δεν υπάρχει κάποια πρόταση για την παραχώρηση των Αλεξάντρε ή Ναμπίλ. Επίσης, δεν υπάρχει κάποια πρόταση για κανέναν άλλο παίκτη. Έχουμε ήδη υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τον Λακαζέτ έως το 2018. Είναι ένα έξυπνο παιδί και γνωρίζει πως η ομάδα και η τεχνική ηγεσία, τον αφήνουν να εκφράσει τον εαυτό του. Αυτό τον έχει κάνει έναν από τα πιο καυτά ονόματα της Ευρώπης, σε μετεγγραφικό επίπεδο».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.