Μαρσέιγ: Εξετάζει Πορτογάλο προπονητή για τον πάγκο της

Ποιον Πορτογάλο προπονητή έχει βολιδοσκοπήσει η ομάδα της Μασσαλίας.

Η αναζήτηση προπονητή στη Μαρσέιγ συνεχίζεται, μετά την ανακοίνωση του Ζαν-Λουίς Γκασέ ότι θα αποσυρθεί με την ολοκλήρωση της φετινής σεζόν.

Μετά από μία σεζόν στην οποία κατάφεραν να φτάσουν μέχρι τα ημιτελικά του Europa League, αλλά απογοήτευσαν στο γαλλικό πρωτάθλημα, μένοντας στην 8η θέση και εκτός Ευρώπης, οι Μασσαλοί ψάχνουν τον άνθρωπο που θα τους οδηγήσει στην «επόμενη μέρα», έχοντας αλλάξει τρεις προπονητές κατά τη διάρκεια της χρονιάς (Μαρθελίνο, Γκατούζο και Γκασέ).

Σύμφωνα με την «Parisien», φαβορί για να αναλάβει την τεχνική της ηγεσία είναι ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο, ο οποίος όπως όλα δείχνουν θα αποχωρήσει από την Πόρτο τον ερχόμενο Ιούνιο, όταν και ολοκληρώνεται το συμβόλαιό του.

Όπως αποκάλυψε το γνωστό γαλλικό Μέσο, ο άλλοτε ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ αποτελεί την προτεραιότητα για τη διοίκηση της Μαρσέιγ, ωστόσο δεν πρόκειται να έχουμε κάποια ουσιαστική εξέλιξη πριν τον τελικό του κυπέλλου Πορτογαλίας (Πόρτο-Σπόρτινγκ την Κυριακή 26/5, 19:15).

Ο Κονσεϊσάο βρίσκεται στον πάγκο της Πόρτο από το καλοκαίρι του 2017, έχοντας κατακτήσει μαζί της 3 πρωταθλήματα Πορτογαλίας, 3 Κύπελλα και 1 League Cup, ενώ στο παρελθόν έχει προπονήσει επίσης Ολιανένσε, Μπράγκα, Βιτόρια Σετούμπαλ στην Πορτογαλία και τη Ναντ στη Γαλλία.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.