Νις-Λοριόν 3-0: Πειστικοί γηπεδούχοι, απογοητευτικοί φιλοξενούμενοι (highlights)

Ούσα δημιουργική από την αρχή έως το τέλος της αναμέτρησης η ομάδα του Φαριόλι πέτυχε την δεύτερη νίκη της στο σπίτι της εντός του 2024 κι εδραιώθηκε στην 5η θέση, ενώ οι Βρετόνοι είναι στη ζώνη του υποβιβασμού.

Ύστερα από πολύ καιρό η Νις έδωσε μια πειστική παράσταση στην Κυανή Ακτή, επικρατώντας άνετα με 3-0 της Λοριόν (βασικός ο Κατσέρης) που πλέον βρίσκεται στη ζώνη του υποβιβασμού.

Με το πρώτο γκολ του Σονσόν με τη φανέλα της Νις, το σύνολο του Φαριόλι άνοιξε το σκορ στα μισά του πρώτου μέρους, έχοντας ευκαιρίες για να πάει στα αποδυτήρια με πιο ευρύ προβάδισμα.

Οι αλλαγές του Φαριόλι έδωσαν επιθετική πνοή στους Νισουά, οι οποίοι είδαν τον Τουρέ να πετυχαίνει με αυτογκόλ το 2-0 στο 53′ και τον Γκεσόν να διαμορφώνει το τελικό 3-0 στο 89′ ενώ ο Εμβογκό έσωσε πολλές φορές την ομάδα του.

Η Νις με την ευρύτερη εντός έδρας νίκη της στο Championnat πήγε στους 47 βαθμούς, στο -2 από την τέταρτη θέση και τη Λιλ, ενώ η Λοριόν είναι στους 26 βαθμούς ισόβαθμη με τη Μετς, αλλά εξαιτίας χειρότερης διαφοράς γκολ είναι στη 17η θέση.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.