«Δε θέλει να φύγει ο Λαβέτσι»

Ο μάνατζερ του Εζεκιέλ Λαβέτσι ξεκαθάρισε πως ο πελάτη τους δε σκέφτεται το ενδεχόμενο αποχώρησης από την Παρί Σεν Ζερμέν στο άμεσο μέλλον, διαψεύδοντας τα σχετικά δημοσιεύματα.

Ο μάνατζερ του Εζεκιέλ Λαβέτσι ξεκαθάρισε πως ο πελάτη τους δε σκέφτεται το ενδεχόμενο αποχώρησης από την Παρί Σεν Ζερμέν στο άμεσο μέλλον, διαψεύδοντας τα σχετικά δημοσιεύματα. Ο Αλεχάντρο Ματσόνι υπογράμμισε στο «Radio CRC», πως ο Αργεντινός είναι ευχαριστημένος με την έως τώρα παρουσία του στο «Παρκ Ντε Πρενς» και πως δε σκέφτεται το ενδεχόμενο επιστροφή του στη Νάπολι.


Αρχικά, ο Ματσόνι τόνισε: «Ο Λαβέτσι είναι καλά στην Παρί Σεν Ζερμέν και παίζει για μια σπουδαία ομάδα. Η Νάπολι παραμένει στην καρδιά του, όμως το ενδεχόμενο να επιστρέψει άμεσα, μοιάζει αρκετά δύσκολο αυτές τις ημέρες. Ειδικά, όταν ακούς τον πρόεδρο Ντε Λαουρέντις να τονίζει πως είναι μεγάλος. Είναι ένας σημαντικός παίκτης για την Παρί Σεν Ζερμέν, όμως στο ποδόσφαιρο, ποτέ μη λες ποτέ. Έχει δηλώσει πως αν επιστρέψει στην Ιταλία, η πρώτη του επιλογή θα είναι η Νάπολι».


Στη συνέχεια, ο μάνατζερ του Λαβέτσι υπογράμμισε: «Οι ετήσιες οικονομικές απολαβές του φτάνουν τα πέντε εκατομμύρια ευρώ και θα μπει στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του. Έχει συνδεθεί μέσω δημοσιευμάτων, με αρκετές ευρωπαϊκές ομάδες, όπως οι Ρεάλ Μαδρίτης και Ρόμα. Ο ίδιος θέλει να εξαντλήσει το συμβόλαιό του».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.