Χάβρη-Νις 3-1: Είναι…τρελοί αυτοί οι Νορμανδοί! (highlights)

Διαλύοντας την καλύτερη άμυνα του γαλλικού πρωταθλήματος η Χάβρη επέστρεψε στις νίκες, υποχρεώνοντας τη Νις στη δεύτερη ήττα της στη Ligue 1.

To πρώτο ημίχρονο ήταν ονειρικό για τη Χάβρη, η οποία δεν είχε καταφέρει να σκοράρει εντός έδρας για 450 λεπτά και κατάφερε να πληγώσει δις την καλύτερη άμυνα της Ligue 1, αυτή της Νις.

Στο 5′ ύστερα από λανθασμένη εκτίμηση του Μπούλκα ο Σάμπι άνοιξε το δώρο και πέτυχε από κοντά το 1-0, ενώ στο 35′ ο Αμερικανός με υπέροχο στο γάμα σημείωσε το 2-0, αφήνοντας άναυδους τους Νισουά που είχαν δεχθεί 6 γκολ σε 15 αγωνιστικές και 2 σε 35 λεπτά από τη Χάβρη.

Η ομάδα του Φαριόλι είχε αρκετές ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο για να πετύχει τουλάχιστον ένα γκολ, ωστόσο δεν τις εκμεταλλεύτηκε.

Στο δεύτερο μέρος οι φάσεις ήταν λιγοστές με τον Μπαρ να κάνει πέναλτι στον Καζιμίρ στο 51′ και τον Μπαγιό να γράφει από τα 11 μέτρα το 3-0, με τη Χάβρη να πετυχαίνει 3 γκολ σε αγώνα Ligue 1 για πρώτη φορά από το 1999!

Οι Νισουά το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν με τον Λουσέ στις καθυστερήσεις, ενώ στο 81′ Τοντιμπό και Γκροντσίρ αποβλήθηκαν με απευθείας κόκκινη κάρτα αφού καυγάδισαν εντός αγωνιστικού χώρου.

Οι Νορμανδοί με την 4η νίκη τους είναι στην 9η θέση με 19 βαθμούς, η Νις παρέμεινε δεύτερη στο -4 από την Παρί Σεν Ζερμέν. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.