Νις-Μαρσέιγ 1-0: “Πάτησε” κορυφή και συνεχίζει να ονειρεύεται (highlights)

Με γκολ του Γκεσάν στο 79ο λεπτό, η Νις επικράτησε 1-0 της Μαρσέιγ στο ντέρμπι του Νότου και ανέβηκε στην κορυφή της βαθμολογίας στη LIgue 1, μετά από 9 αγώνες.

Σε ένα ισορροπημένο πρώτο ημίχρονο οι δύο ομάδες αλληλοεξουδετερώθηκαν, με αποτέλεσμα να περιοριστούν οι φάσεις μπροστά στις δύο εστίες στο ελάχιστο. Η Μαρσέιγ προσπάθησε να απειλήσει στην κόντρα, είχε την ευκαιρία με τον Αρίτ στο 29΄, αλλά ο Μαροκινός δεν μπόρεσε να γυρίσει τη μπάλα στον Ομπαμεγιάνγκ που ήταν σε θέση βολής, καθώς η μπάλα κόντραρε στον Μπαρ.

Στο 32ο λεπτό ένα καλό σουτ του Ουναχί πέρασε πάνω από τα δοκάρια του Μπούλκα, με τους “αετούς” να απειλούν μόνο μία φορά, με ένα καλό συρτό σουτ του Μόφι, με τη μπάλα να βρίσκει σε αντίπαλο και να καταλήγει ελάχιστα εκατοστά έξω από το αριστερό δοκάρι του Λόπεθ.

Στην επανάληψη ο ρυθμός έπεσε, αλλά στο τελευταίο κομμάτι του παιχνιδιού είχαμε πολλές συγκινήσεις. Στο 73ο λεπτό σε τετ α τετ του Ομπαμεγιάνγκ με τον Μπούλκα, ο Γκαμπονέζος πλάσαρε στο δοκάρι και αυτή ήταν η φάση που άλλαξε τη ροή του παιχνιδιού. Στο 78ο λεπτό, αποβλήθηκε με 2η κίτρινη κάρτα ο Μπαλέρντι και στην επόμενη φάση σε φάουλ του Μπογκά, ο Γκεσάν με άπιαστη κεφαλιά υπέγραψε αυτή τη σημαντική νίκη. Η Νις παραμένει η μοναδική αήττητη ομα΄δα στο πρωτάθλημα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.