Στρασμπούρ-Ναντ 1-2: Δίκαιη νίκη στην Αλσατία (hls)

Τα "Καναρίνια" ήταν πολύ καλύτερα από τους παθητικούς Αλσατούς και με το υπέρ τους 2-1 πήγαν στους 11 βαθμούς στην εκκίνηση της 8ης αγωνιστικής της Ligue 1.

Η Ναντ μπήκε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο του κατάμεστου “Μενό” (sold out για 31η σερί αγωνιστική πρωταθλήματος) χάνοντας ευκαιρίες με τον Μολέ (7′, 10′), τον Ντόουγκλας Αουγκούστο (14′) και Σάιμον (24′) αφού σε όλες είχε την απάντηση ο Σελς.

Η αλλαγή τακτικής του Βιεϊρά με αρκετούς αμυντικογενείς παίκτες στο χώρο του κέντρου, επηρέασε τους Αλσατούς, οι οποίοι υστέρησαν στο δημιουργικό κομμάτι με το 0-0 να μένει μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους.

Το πρώτο 15λεπτο του δεύτερου ημιχρόνου ήταν εντυπωσιακό για τη Ναντ που εμφάνισε την αποτελεσματικότητα που δεν είχε στο πρώτο μέρος, στο 50′ ο Σάιμον δημιούργησε το ρήγμα από τη δεξιά πλευρά με τον Κοκό να ανοίγει το σκορ και στο 58′ ο Μουτουσαμί διεύρυνε το προβάδισμα για το σύνολο του Αριστουί.

Οι γηπεδούχοι βρήκαν στις καθυστερήσεις το γκολ της μείωσης με τον Σαί, όμως το τρίποντο παρέμεινε στη βαλίτσα των ταξιδιωτών της Ναντ που έφτασαν τους 11 βαθμούς με 3 νίκες στις 4 τελευταίες αγωνιστικές.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.