Λιλ: Πάει για Όρμπαν

Η Λιλ προετοιμάζεται για την απώλεια του Τζόναθαν Ντέιβιντ και έχει ήδη αρχίσει επαφές με την Γάνδη για την απόκτηση του Γκιφτ Όρμπαν.

Ο επιθετικός της Λιλ, ο Καναδός Τζόναθαν Ντέιβιντ έκανε εξαιρετική σεζόν με την Λιλ και έχει τραβήξει το ενδιαφέρον πολλών ομάδων.

Οι καλύτερες προτάσεις που εχουν φτάσει στην Λιλ είναι από την Ιταλία (Ίντερ, Μίλαν) και από την Τότεναμ αλλά ακόμη δεν υπάρχει κάτι επίσημο.

Οι λιλουά προετοιμάζονται πάντως για την αποχώρησή του και έχουν ήδη εντοπίσει τον αντικαταστάτη του που είναι ο Γκιφτ Όρμπαν της Γάνδης.

O 20χρονος Νιγηριανός έκανε τρομερή σεζόν με τον Βελγικό σύλλογο στον οποίο μετακόμισε τέλη Γενάρη από την δεύτερης κατηγορίας Στάμπαεκ στην Νορβηγία έναντι 3,5 εκατομμυρίων Ευρώ.

Πρόλαβε σε λίγους μήνες με την Γάνδη να παίξει 22 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις και να έχει συμμετοχή σε 22 γκολ σκοράροντας 20 φορές ενώ έδωσε και 2 ασίστ.

Για να τον αποκτήσει η Λιλ πρέπει να βγάλει από τα ταμεία της τουλάχιστον 20 εκατομμύρια Ευρώ καθώς εκεί βρίσκονται οι απαιτήσεις του Βελγικού συλλόγου με τον οποίο ο Όρμπαν έχει συμβόλαιο ως το 2027.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.