Τσάβι Σίμονς: H Παρί τον θέλει πίσω, εκείνος όμως θέλει;

Ο Τσάβι Σίμονς είναι από τα νέα ανερχόμενα αστέρια του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Δύο γερμανικές ομάδες, η Ντόρτμουντ και η Λειψία έχουν δείξει ζωηρό ενδιαφέρον για την απόκτηση του, αλλά σύμφωνα με τη Bild, η μεταγραφή σε καμία από τις δύο ομάδες, δεν είναι δυνατή.

Ο 20χρονος είναι απλώς πολύ ακριβός και έτσι κανένας από τους κορυφαίους γερμανικούς συλλόγους, δεν μπορεί να ανταγωνιστεί οικονομικά τις άλλες ευρωπαϊκές ομάδες που ενδιαφέρονται για τον Σίμονς. Σύμφωνα με το transfermarkt, ο νεαρός επιθετικός, αποτιμάται αυτή τη στιγμή 40 εκατομμύρια ευρώ, έχοντας πάει στην Αϊντχόφεν με ελεύθερη μεταγραφή από την Παρί Σεν Ζερμέν την περασμένη σεζόν.

Το μέλλον του Σίμονς στην ολλανδική ομάδα είναι άγνωστο καθώς ο 20χρονος έχει μια ρήτρα αποδέσμευσης στο συμβόλαιό του με την PSV, αξίας 6 εκατομμυρίων ευρώ, η οποία μπορεί να ενεργοποιηθεί, μόνο από τους Παριζιάνους. Οι πρωταθλητές Γαλλίας έχουν ενεργοποιήσει τη ρήτρα, αλλά η επιλογή είναι του Σίμονς αν θέλει να επιστρέψει στην Παρί. Στην πρώτη του σεζόν στην Eredivisie, ο Σίμονς με 19 γκολ , μοιράστηκε τον τίτλο του πρώτου σκόρερ με τον Τάσο Δουβίκα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.