Τέλος από την Παρί Σεν Ζερμέν ο Σέρχιο Ράμος (pic)

Ολοκληρώθηκε η θητεία του Σέρχιο Ράμος στην Παρί Σεν Ζερμέν, με τους Γάλλους να επισημοποιούν το τέλος της συνεργασίας.

Οι δύο πλευρές αποφάσισαν να μην ανανεώσουν τη συνεργασία τους, με τον 37χρονο Ισπανό αμυντικό να μένει ελεύθερος στο τέλος του μήνα.

Αργά το βράδυ της Παρασκευής (2/6), η Παρί Σεν Ζερμέν ανακοίνωσαν ότι ο Σέρχιο Ράμος θα αποτελέσει παρελθόν με την λήξη του συμβολαίου του, ευχαριστώντας τον Ισπανό για την προσφορά του στην ομάδα.

«Η Παρί Σεν Ζερμέν χαιρετίζει θερμά τον Σέρχιο Ράμος, ο οποίος ετοιμάζεται να φύγει από την πρωτεύουσα μετά από δύο σεζόν που υπερασπίζεται τα χρώματα του συλλόγου. (…) Η Παρί Σεν Ζερμέν είναι χαρούμενη που είδε τον Σέρχιο Ράμος να υπερασπίζεται τα χρώματά της με τόση αποφασιστικότητα και του εύχεται ειλικρινά ό,τι καλύτερο για το υπόλοιπο της καριέρας του», αναφέρουν οι Παριζιάνοι.

Από την πλευρά του, ο Σέρχιο Ράμος, ανέφερε με μήνυμα στα social media: «Αύριο είναι μια ξεχωριστή μέρα, αύριο θα αποχαιρετήσω μια άλλη πίστα της ζωής μου, θα αποχαιρετήσω την Παρί.

Δεν ξέρω σε πόσα μέρη μπορεί κανείς να νιώσει σαν στο σπίτι του, αλλά χωρίς αμφιβολία η Παρί, οι οπαδοί και το Παρίσι ήταν ένα από αυτά για μένα.

Σας ευχαριστώ γι’ αυτά τα δύο ξεχωριστά χρόνια, στα οποία μπόρεσα να παίξω σε κάθε διοργάνωση και να τα δώσω όλα. Θα αντιμετωπίσω νέες προκλήσεις, θα φορέσω άλλα χρώματα, αλλά πρώτη και για τελευταία φορά».

Ο πρόεδρος της Παρί Σεν Ζερμέν, Νάσερ Αλ Κελαϊφί, θέλησε επίσης να αποχαιρετήσει τον πρώην διεθνή με τη «Ρόχα», ευχαριστώντας τον για τον χρόνο του στην ομάδα.

«Θα θέλαμε να εκφράσουμε την τεράστια ευγνωμοσύνη μας στον Σέρχιο Ράμος για τα δύο χρόνια που πέρασε μαζί μας», υπογράμμισε ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου. «Η ηγετική παρουσία, το ομαδικό πνεύμα και ο επαγγελματισμός τού Σέρχιο, σε συνδυασμό με την εμπειρία του στο υψηλότερο επίπεδο, τον κάνουν πραγματικό ποδοσφαιρικό θρύλο και ήταν τιμή να τον έχουμε στο Παρίσι. Όλοι στο σύλλογο του εύχονται τα καλύτερα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.