Μονακό – Στρασμπούρ 4-3: Η ανατροπή της ανατροπής! (hls)

Η Μονακό κέρδισε τη Στρασμπούρ σε συναρπαστικό ματς και έμεινε στη μάχη για την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι Μονεγάσκοι πήραν τη δεύτερη σερί νίκη στο πρωτάθλημα και επέστρεψαν στα τρίποντα εντός έδρας μετά από δύο ήττες, φτάνοντας στο -3 από Μαρσέιγ και Λανς.

Οι Αλσατοί έχασαν μετά από δύο παιχνίδια και είναι πέντε αγώνες χωρίς νίκη μακριά από την έδρα τους.

Η Μονακό ξεκίνησε δυνατά το ματς και προηγήθηκε στο 19ο λεπτό, με τον Μπεν Σεγκίρ να βρίσκει κάθετα στην περιοχή τον Βάντερσον και αυτόν να σκοράρει από κοντά.

Η Στρασμπούρ όμως αντέδρασε πάρα πολύ δυνατά και στο 32′ ισοφάρισε, όταν ο Ντελέιν έκανε τη σέντρα από αριστερά και ο Μοτίμπα πετάχτηκε ολομόναχος στη μικρή περιοχή, σκοράροντας με κεφαλιά.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν και ένα γκολ που ακυρώθηκε στο 36′ ως οφσάιντ του Ντιαλό.

Στο 41′ όμως έκαναν το 2-1, όταν ο Σανσόν έβγαλε σέντρα και ο Μαριπάν έστειλε άθελά του την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του με κεφαλιά, πιεζόμενος από τον Νιαμσί.

Η Mονακό έβγαλε εντυπωσιακή αντίδραση στο β’ ημίχρονο και σκόραρε τρεις οφορές μέσα σε 13 λεπτά.

Στο 54′ ο Μπεν Σεγκίρ έκανε το 2-2 από κοντά έπειτα από φάση διαρκείας, ενώ στο 58′ ο Ντιόπ έβαλε μπροστά την ομάδα του σκοράροντας μετά απο πάσα του Γκολοβίν, έχοντας μπει στο ματς στο β’ ημίχρονο ως αλλαγή.

Στο 65′ ο Φοφανά μπήκε κατά μέτωπο, επιχείρησε ένα σουτ και η μπάλα κόντραρε στον Γκιλμπέρ, αλλάζοντας πορεία και καταλήγοντας στα δίχτυα του Σελς για το 4-2.

Ο σκόρερ του τέταρτου γκολ όμως αποβλήθηκε στο 78′ με δεύτερη κίτρινη, δίνοντας την ευκαιρία στους Αλσατούς να επιστρέψουν.

Η Στρασμπούρ κατάφερε τελικά να μειώσει στο 90+3′ με γκολ του αρχισκόρερ Ντιαλό μετά από μπαλιά του Καντίλ, αλλά ήταν πολύ αργά για να διεκδικήσει κάτι παραπάνω.

Mονακό (Κλεμάν): Νούμπελ – Αγκιλάρ (46′ Nτιόπ), Ντισασί, Μαριπάν, Ενρίκε (56′ Ζακόμπς) – Βάντερσον, Φοφανά, Καμαρά, Γκολοβίν (90+5′ Ματσιμά) – Μπεν Σεγκίρ (57′ Φόλαντ), Μπεν Γεντέρ (80′ Ματαζό).
Στρασμπούρ (Αντονετί): Σελς – Ντιαρά, Ντουκουρέ, Νιαμσί, Γκιλμέρ, Ντελέιν (78′ Σόμπολ) – Σανσόν, Αχολού (70′ Σισοκό), Μπελεγκάρντ (82′ Πρίτσιτς) – Ντιαλό, Μοτίμπα (70′ Καντίλ).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.