Λιόν-Ναντ 1-1: Δεν χάρηκε το ρεκόρ ο Λακαζέτ (hls)

Σε μία ιστορική βραδιά, ο Λακαζέτ σκόραρε, αλλά η Λιόν δεν κατάφερε να νικήσει τη Ναντ στο Στάδιο "Γκρουπάμα" και έχασε πολύτιμο έδαφος στην προσπάθεια της να πλησιάσει τις προπορευόμενες ομάδες και να διεκδικήσει ένα ευρωπαϊκό ειειτήριο.

H Λιόν δέχτηκε ένα “κρύο” γκολ μόλις στο 3ο λεπτό, όταν μετά το λάθος του Κακερέ στη μεσαία γραμμή,έδωσε τη δυνατότητα στον Μοχάμεντ να βγει απέναντι από τον Ριού, ο 35χρονος έδιωξε με το σώμα το πλασέ, αλλά η μπάλα βρήκε στη συνέχεια στον Λουκεμπά και κατέληξε στα δίχτυα.

Η ομάδα του Λοράν Μπλαν, πίεσε πολύ τα “καναρίνια” και κατάφερε να ισοφαρίσει στο 24ο λεπτό με τον Λακαζέτ, με τον αρχηγό της Λιόν να γράφει ιστορία, καθώς έφτασε τα 150 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις για τη Λιόν, ξεπερνώντας τον Μπερνάρ Λακόμπ για να γίνει ο δεύτερος σκόρερ όλων των εποχών του συλλόγου. Μάλιστα ο πρώην παίκτης της Άρσεναλ είχε στην εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου μεγάλη χαμένη διπλή ευκαιρία να δώσει το προβάδισμα στην ομάδα του.

Στην επανάληψη η Ναντ ήταν πιο επικίνδυνη, απείλησε με Γκεσάν, Μοχάμεντ και Μπλας, απέναντι σε μία υποτονική επιθετικά Λιόν, η οποία ειδικά μετά την έξοδο από το ματς λόγω τραυματισμού, του Λακαζέτ στο 65΄δεν δημιούργησε ούτε μία φάση που θα μπορούσε να απειλήσει τον Λαφόντ. Η Λιόν έχει πλέον 3 σερί ισοπαλίες στην κορυφαία κατηγορία, μόνο από τον Δεκέμβριο του 2021 έως τον Ιανουάριο του 2022 είχε περισσότερες (4).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.