Παρί Σεν Ζερμέν-Ναντ 4-2: Έγραψε ιστορία ο Εμπαπέ (hls)

Περίμενε 92 λεπτά για να ζήσει άλλη μία "μαγική" βραδιά στη θητεία του στην Παρί Σεν Ζερμέν. Στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης με τη Ναντ, ο Εμπαπέ σκόραρε με υπέροχο τρόπο, έφτασε τα 201 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις με τους Παριζιάνους και είναι πλέον ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της ομάδας, αφήνοντας πίσω (στα 200) τον Καβάνι.

ήταν μία αγχωτική νίκη, λίγες ημέρες πριν τη σημαντική ρεβάνς με τη Μπάγερν για τους “16” του Τσάμπιονς Λιγκ. Η ιστορία επαναλήφθηκε για την Παρί. Πριν από δύο εβδομάδες βρέθηκε να προηγείται της Λιλ 2-0 στο ξεκίνημα του ματς, η Λιλ έκανε την ανατροπή και βρέθηκε μπροστά στο σκορ με 3-2, για να πάρει μετά κόπων και βασάνων το τρίποντο η Παρί, με δύο γκολ στο τέλος από Εμπαπέ και Μέσι.

Απέναντι στη Ναντ είχαμε παρόμοιο σενάριο. Δύο γρήγορα γκολ για την ομάδα του Γκαλτιέ από τον Μέσι στο 12ο λεπτό και το αυτογκόλ του Χατζάμ στο 17΄, για να αντιδράσουν στη συνέχεια τα “καναρίνια” που πέτυχαν μέσα σε επτά λεπτά δύο γκολ, στο 31ο λεπτό με τον Μπλας και στο 38ο λεπτό με γυριστή κεφαλιά του Γκαναγκό. Στο 60ο λεπτό, η ομάδα του Γκαλτιέ προηγήθηκε εκ νέου με τον Ντανίλο, για να έρθει στις καθυστερήσεις το σημαντικό επίτευγμα του Εμπαπέ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.