Παρί Σεν Ζερμέν: Προχωρούν οι διαδικασίες για την ανανέωση του Μέσι

Σε διαρκή επαφή με την πλευρά του Λιονέλ Μέσι για την ανανέωση του συμβολαίου του, το οποίο λήγει τον προσεχή Ιούνιο, βρίσκεται η Παρί Σεν Ζερμέν, όπως επιβεβαίωσε ο ποδοσφαιρικός σύμβουλος των πρωταθλητών Γαλλίας, Λουίς Κάμπος.

«Είμαστε σε συζητήσεις. Δεν το κρύβω. Θα ήθελα να τον έχω σε αυτό το σχέδιο, για να συνεχίσει μαζί μας», δήλωσε ο Πορτογάλος παράγοντας, σε συνέντευξή του στο περιοδικό «Téléfoot» και πρόσθεσε:

«Θα χαιρόμουν εάν συνεχίσει, αλλά αυτήν την στιγμή, μιλάμε για να προσπαθήσουμε να φτάσουμε στον στόχο και να συνεχίσουμε να έχουμε τον Λέο Μέσι μαζί μας».

Στα 35 του, ο Αργεντινός επτάκις κάτοχος της «Χρυσής Μπάλας», καλείται να αποφασίσει για το ποδοσφαιρικό του μέλλον, λίγες εβδομάδες μετά την κατάκτηση του Μουντιάλ 2022, στα γήπεδα του Κατάρ.

Παράλληλα, ο Κάμπος αναφέρθηκε και στην απουσία του τραυματία, Κιλιάν Μπαπέ από τον πρώτο αγώνα για τους «16» του Champions League με την Μπάγερν Μονάχου: «Το να χάσεις τον Κιλιάν, φυσικά είναι δύσκολο. Τον είδα πολύ στεναχωρημένο με τον τραυματισμό του. Αλλά εργάζεται από το πρωί για να πετύχει την αποθεραπεία του το ταχύτερο δυνατόν. Αυτή είναι η προσωπικότητα ενός νικητή, ενός πολύ ξεχωριστού παίκτη. Είναι ήδη, ο καλύτερος επιθετικός στον κόσμο».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.