Λανς-Οσέρ 1-0: Στο -3 από την κορυφή και “με τη βούλα” (hls)

Το πέναλτι του Φρανκόφσκι στο 59' ήταν αρκετό για τη Λανς, ώστε να νικήσει 1-0 την Οσέρ και να μειώσει στους 3 βαθμούς από την πρωτοπόρο Παρί.

Στο πρώτο μέρος οι γηπεδούχοι δυσκολεύτηκαν αρκετά από την πολυπρόσωπη άμυνα της Οσέρ, η οποία δεν απειλούσε, αλλά έβρισκε τον τρόπο να αμύνεται σθεναρά. Χρειάστηκε πάντως στο 32′ ο Οπέντα να χάσει το “άχαστο” από το μισό μέτρο για να πάνε οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια με 0-0.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά στο δεύτερο και μέσα σε 3 λεπτά στο 49′ και το 52′ έχασαν 2 ευκαιρίες με Νιανγκ και Αϊν να πλασάρουν άουτ. Στο 55′ ο Σοτοκά δεν κατάφερε να βρει μπάλα και 2 λεπτά αργότερα ο Τουρέ πήγε άτσαλα στον Αϊνταρά, τον ανέτρεψε και ο Φρανκόφσκι 2 λεπτά αργότερα έγραψε το 1-0 από την άσπρη βούλα.

Τα πράγματα έγιναν ευκολότερα για τη Λανς στο 65′ όταν αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Ισαάκ Τουρέ. Μέχρι το τέλος δεν ακολούθησε άλλη φάση, με τους γηπεδούχους να γράφουν το εντυπωσιακό 10 στα 10 εντός και να μειώνουν στους 3 τη διαφορά από την Παρί, η οποία έχει ματς λιγότερο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.