Κλερμόν – Ρεν 2-1: Νίκη χρυσάφι στο 90+5 (hls)


Σ’ ενα παιχνίδι απ’ αυτά που τα θυμάσαι για καιρό η Κλερμόν πήρε μία τεράστιας βαθμολογικής σημασίας νίκη επί της Ρεν με 2-1 με το χρυσό γκολ της νίκης να έρχεται στο 90+5 από τα πόδια του Γκαστιέν.

Από το 10ο λεπτό και μετά οι γηπεδούχοι πήραν τον έλεγχο του αγώνα και παρουσιάστηκαν πολύ καλύτεροι σε σχέση με τους παίκτες της Ρεν που αν και στην 4η θέση του πίνακα της βαθμολογίας, δεν έδειξαν πως μπορούσαν να πάρουν κάτι περισσότερο από το ματς αυτό.

Με κορυφαίο τον Κιέ η Κλερμόν μπήκε οδηγός στο σκορ με τον 30χρονο επιθετικό να σκοράρει στο 32ο λεπτό της αναμέτρησης, ύστερα από εξαιρετική πάσα του Καουί. Πήρε την μπάλα μπροστά του, πέρασε τον Τραορέ, τον Ματαντά και σε κενή εστία άνοιξε το σκορ.

Είχε στείλει… μύνημα στο 25ο λεπτό με παρόμοια φάση, που εκείν όμως επέλεξε να σουτάρει στέλνοντας την μπάλα λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Απείλησε και στο 33′ όταν θέλησε να “κρεμάσει” τον Ματαντά από απόσταση, με την μπάλα να παίρνει ύψος και να φεύγει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Στο δεύτερο μέρος και πάλι το παιχνίδι κινούνταν στο ίδιο μοτίβο, αλλά οι δύο αλλαγές της Ρεν, Μάγιερ και Ντουέ έδωσαν κίνηση και ταχύτητα στους φιλοξενούμενους που πήραν μέτρα στο γήπεδο κι έδειχναν πως ήθελαν μία σωστή τελική πάσα που δεν την είχαν σε κανένα σημείο του αγώνα μέχρι το 74′ όταν ο Μπουριζό βρήκε τον Καλιμεντό ο οποίος με πλασέ στην κίνηση έκανε το 1-1. Εκεί που όλα έδειχναν πως η Ρεν θα πιέσει για το δεύτερο γκολ, ήρθε ένα πολύ κακό μαρκάρισμα του Μπουριζό, ο οποίος είχε ήδη μία κίτρινη κάρτα, ο διαιτητής Τουρπάν του έδειξε δεύτερη και η Ρεν έμεινε με δέκα παίκτες. Αυτό άλλαξε όλη την εικόνα του ματς και η Κλερμόν με την είσοδο του Άντριτς αντί του κουρασμένου Κιέ, πίεζε συνεχώς την εστία του Ματαντά, που έκανε τα πάντα για να μείνει το 1-1.

Στο 83ο λεπτό όμως τα πράγματα έγιναν ακόμα πιο δύσκολα για την Ρεν αφού μέσω του VAR ο διαιτητής αποφάσισε πως έπρεπε να δώσει απευθείας κόκκινη κάρτα στον Ομαρί για μαρκάρισμα στον Άντριτς αφήνοντας τους φιλοξενούμενους με 9 παίτκες.

Ήθελε μόλις ένα λεπτό για να το καταφέρει, ο Ματαντά να κρατήσει τον βαθμό για την ομάδα του, αλλά στο 90+5 ο Γκαστιέν στο “ριμπάουντ” από τη δύσκολη απόκρουση του τερματοφύλακα της Ρεν, πλάσαρε σωστά κι έκανε το τελικό 2-2.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.