Παρί: Πρεμιέρα εκτός έδρας με την Κλερμόν

Μολονότι η γαλλική Λίγκα θα ανακοινώσει το πλήρες πρόγραμμα της επόμενης σεζόν την προσεχή Παρασκευή, γνωστοποιήθηκαν κάποιες αναμετρήσεις των πρωταθλητών Γαλλίας.

Η γαλλική εφημερίδα «Le Parisien» δημοσιοποίησε μέρος του προγράμματος της Παρί Σεν Ζερμέν για το επόμενο πρωτάθλημα, αν και το πλήρες πρόγραμμα της Ligue 1 θα γνωστοποιηθεί την προσεχή Παρασκευή (17/6).

Σύμφωνα με το γαλλικό μέσο η πρεμιέρα θα γίνει στην έδρα της Κλερμόν στις 6 ή στις 7 Αυγούστου. Τη δεύτερη αγωνιστική οι πρωταθλητές υποδέχονται την Μονπελιέ, ενώ το πρώτο μεγάλο ματς έρχεται την 4η αγωνιστική κόντρα στη Μονακό στο Παρίσι.

Την 8η αγωνιστική οι Παριζιάνοι ταξιδεύουν στην έδρα της Λιόν, ενώ το πρώτο Clasico με τη Μαρσέιγ είναι προγραμματισμένο για την Κυριακή 16 Οκτωβρίου.

Υπενθυμίζεται πως λόγω της διεξαγωγής του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ (21 Νοεμβρίου-18 Δεκεμβρίου) η Ligue 1 θα ολοκληρωθεί στις 4 Ιουνίου 2023, η 16η αγωνιστική θα γίνει την Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου, κάτι σαν γαλλική Boxing Day, ενώ υπάρχει αγωνιστική και την Πρωτοχρονιά.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.