Γκαετάν Λαμπόρντ: Δεν είναι μόνο σκόρερ…!

Με δεκατέσσερα γκολ κι έξι ασίστ, ο ΓκαετάνΛαμπόρντ αποτελεί τον πιο καθοριστικό παίκτη στο σκοράρισμα για τη Ρεν

Είναι στη δεύτερη θέση των σκόρερ και στην όγδοη εκείνων με τις περισσότερες ασίστ στο φετινό Σαμπιονά. Ο Γκαετάν Λαμπόρντ που είναι σεσημασμένος για την εκτελεστική του δεινότητα, δε δυσκολεύεται να κάνει ευτυχισμένους τους συμπαίκτες του μοιράζοντας ασίστ.

Γράφαμε πριν από λίγες ημέρες για το δίδυμο «φωτιά» που συνθέτουν με τον Μαρτέν Τεριέ στην επίθεση της Ρεν και στο τελευταίο ματς κόντρα στην Ανζέ ήρθε να μας υπενθυμίσει ότι «ξέρει καλά και να πασάρει».

Άρχισε στέλνοντας με το μοιρογνωμόνιο ασίστ στον Μπενζαμέν Μπουριζό, πριν αναγκάσει στη συνέχεια τον Ντάνιελ Πέτκοβιτς να μαζέψει τη μπάλα από τα δίχτυα του με αριστοτεχνικό τελείωμα με εξωτερικό φάλτσο.

Ήταν το 14ο τέρμα του και η 6η ασίστ στο φετινό Σαμπιονά. Έχει δηλαδή συμμετοχή σε 20 από τα 53 γκολ της ομάδας του, ενώ ο Μπουριζό ήταν ο έκτος ποδοσφαιριστής που έχει επωφεληθεί από ασίστ του Λαμπόρντ μετά τους Φλαβιέν Τετ, Λόβρο Μάγερ, Λέσλι Ογκοτσούκβου, Μαρτέν Τεριέ, Σερχού Γκιρασί.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής της Μπορντό και της Μονπελιέ μετρά πλέον στην καριέρα του στο Σαμπιονά, 56 γκολ και 25 ασίστ σε 187 εμφανίσεις, οδηγώντας φέτος την ομάδα του Μπρούνο Ζενεσιό στην ευρωπαϊκή έξοδο


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.