Πρωταγωνιστεί με αυτούς που δεν έκαναν στους άλλους

Ο Γκαετάν Λαμπόρντ και ο Μαρτέν Τεριέ συνθέτουν «δίδυμο-φωτιά» στην επίθεση της Ρεν, κάνοντας τη Λιόν και τη Μπορντό που τους έδειξαν την πόρτα της εξόδου να μετανιώνουν

Η Ρεν αποτελεί και φέτος μια από τις σταθερές αξίες του Σαμπιονά. Είναι «χάρμα ιδέσθαι» στην επίθεση, στηριζόμενη στους εκπληκτικούς Μαρτέν Τεριέ και Γκαετάν Λαμπόρντ. Δύο ποδοσφαιριστές οι οποίοι δεν κέρδισαν θέση στη Λιόν και τη Μπορντό αντίστοιχα.

Ο προπονητής της ομάδας Μπρούνιο Ζενεσιό, την ίδια ώρα τρίβει τα χέρια του βλέποντας την ομάδα του να υπολείπεται στο σκοράρισμα μόνο της ΠΣΖ, με την πρωτοπόρο της ασύγκριτα μεγαλύτερης χρηματιστηριακής ποδοσφαιρικής αξίας να έχει σημειώσει μόλις τρία περισσότερα τέρματα.

Παράλληλα Λαμπόρντ και Τεριέ καταλαμβάνουν τη δεύτερη και την τέταρτη θέση αντίστοιχα στον πίνακα των σκόρερ. Δεκατέσσερις φορές μάτωσε τα αντίπαλα δίχτυα ο πρώην επιθετικός της Λιόν, δεκατρείς ο πρώην «γιρονδίνος».

Εστιάζουμε λοιπόν σε κάποιους πολύ ενδιαφέροντες αριθμούς

#14 νίκες στα 27 μέχρι τώρα παιχνίδια της έχει η Ρεν. Μόνο τη σεζόν 2010/11 είχε χρειαστεί λιγότερα ματς (26) για να φτάσει τις 14 νίκες.

#53 γκολ έχουν σημειώσει φέτος οι παίκτες της ομάδας της Βρετάνης, για πρώτη φορά στην αντίστοιχη αγωνιστική μετά τη σεζόν 1965/66.

#27 γκολ έχει πετύχει το «δίδυμο-φωτιά» των Λαμπόρντ, Τεριέ

#1 η ομάδα κόντρα στην οποία δεν έχει σκοράρει πλέον στην καριέρα του από τις 28 που έχει αντιμετωπίσει ο Γκαετάν Λαμπόρντ μετά το τέρμα που πέτυχε εις βάρος της Ανζέ. Μόνο επί της Νανσί δεν έχει πανηγυρίσει


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.