Λιλ-Μπρεστ 1-1: Προβληματίζει η πρωταθλήτρια

Συνεχίζει να προβληματίζει η Λιλ που έμεινε στην ισοπαλία εντός έδρας με τη Μπρεστ παρά την καλή αρχή και το γρήγορο προβάδισμα στο ματς. Αυτή ήταν η έκτη ισοπαλία για την ομάδα του ντερ Ζακαριάν και τρίτη για την πρωταθλήτρια.

Η αρχή του ματς έδωσε τον πρώτο λόγο στη Λιλ, η οποία πήρε προβάδισμα με τον Τζόναθαν Ντέιβιντ στο 19ο λεπτό. Ο Καναδός σημείωσε με έξοχη προσπάθεια το έκτο τέρμα του φέτος κι έκτο από τα τελευταία επτά της ομάδας του στο Σαμπιονά.

Όσο τα λεπτά κυλούσαν η Μπρεστ άρχισε να διαχειρίζεται την επιθετικότητα των λιλουά, οι οποίοι θα μπορούσαν να πετύχουν και δεύτερο τέρμα στις ευκαιρίες του Γιλμάζ και του Γουεά. Δεν το έκαναν και το “πλήρωσαν” στο 32ο λεπτό όταν ο Ρομέν Φεβρ εκτέλεσε φάουλ και η μπάλα άλλαξε πορεία στο τείχος για να καταλήξει στα δίχτυα του Γκρίμπιτς.

Η Μπρεστ σκόραρε για ενδέκατο διαδοχικό ματς στο Σαμπιονά, επεκτείνοντας την επίδοση που αποτελεί ιστορικό ρεκόρ για αυτήν. Οι φιλοξενούμενοι στο δεύτερο ημίχρονο κατάφεραν να γίνουν επικίνδυνοι στην αντεπίθεση και θα μπορούσαν με αυτό τον τρόπο να βρουν δεύτερο γκολ απέναντι στη Λιλ που δαπάνησε τις σημαντικές στιγμές της σε δύο περιπτώσεις με τον Τίμοθι Γουεά και έμεινε για δεύτερο διαδοχικό ματς χωρίς νίκη.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.