Το “φαινόμενο” Μπαμπά Ντιένγκ

Έδειξε ότι έχει μέλλον, άνοιξε το κουτί των αναμνήσεων του παρελθόντος. Ο Μπαμπά Ντιένγκ έγινε σύνθημα στα χείλη των οπαδών της Μαρσέιγ στο Πριγκιπάτο του Μονακό

Η παρουσία του Μπαμπά Ντιένγκ στο αρχικό σχήμα της Μαρσέιγ στο Πριγκιπάτο κόντρα στη Μονακό αποτέλεσε έκπληξη. Αυτό ωστόσο δεν τον εμπόδισε να βάλει «φαρδιά πλατιά» την υπογραφή του στο 100ο ντέρμπι ανάμεσα στις δύο ομάδες, σημειώνοντας τα πρώτα του δύο γκολ στο Σαμπιονά.

Είχαν προηγηθεί δύο δοκάρια για τον 21 χρόνων Σενεγαλέζο στις πρώτες του τελικές προσπάθειες τα οποία αντί να τον πτοήσουν τον έκαναν πιο δυνατό, πιο σκληρό για τις απαιτήσεις της πρώτης φετινής συμμετοχής ως βασικός.

Οι φάσεις του 36ου και του 60ου λεπτού όμως έστειλαν τη μπάλα στα δίχτυα, τον ίδιο και τους οπαδούς της Μαρσέιγ στο γήπεδο στους «επτά ουρανούς».

Σε κάποιους άλλους πάλι ξεκλείδωσαν το σεντούκι των αναμνήσεων, καθώς έγινε ο πρώτος Σενεγαλέζος που σημείωσε δύο γκολ στο ίδιο ματς για το σύλλογο της Μασσαλίας μετά από ένδεκα χρόνια και τον Μαμαντού Νιάνγκ το 2010 που είχε κάνει χατ τρικ.

Το ακόμη πιο αισιόδοξο μήνυμα για το μέλλον του Ντιένγκ είναι ότι καταγράφηκε σε ηλικία 21 χρόνων και 172 ημερών ως ο δεύτερος νεαρότερος σκόρερ στην ιστορία του συλλόγου στη Ligue 1, πίσω από τον Μαξίμ Λοπέζ που ήταν 19 χρόνων και 147 ημερών τον Απρίλιο του 2017 κόντρα στην Καέν.

Ο Ντιένγκ όμως έκρινε με τα δύο τέρματα του ένα ντέρμπι, κάνοντας στο τέλος της αναμέτρησης το Λουί Ντε να δονείται από τις ιαχές των οπαδών που τραγουδούσαν το όνομα του…


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.