Ναντ-Λιόν 0-1: Πρώτη νίκη με MVP τον τερματοφύλακα (hls)

Η Λιόν πέτυχε την πρώτη της νίκη στη φετινή Ligue 1 επικρατώντας εκτός έδρας της Ναντ με 1-0 κι έχοντας πολυτιμότερο παίκτη τον τερματοφύλακα της Τόνι Λόπες.

Δεν είχε καλά καλά συμπληρωθεί ένα λεπτό στην αναμέτρηση και οι γηπεδούχοι υποχρέωσαν τον Τόνι Λόπες στην πρώτη πολύ μεγάλη επέμβαση του στο πρώτο μέρος. Ο Οσμάν Μπουκαρί βρήκε χώρο εκτός περιοχής, σούταρε και ο Πορτογάλος χρειάστηκε να πραγματοποιήσει την πρώτη από τις τρεις σπουδαίες αποκρούσεις του. Η δεύτερη ακολούθησε σε κεφαλιά του Ζαν Τσαρλς Καστελέτο και η τρίτη σε φάουλ του Σεμπαστιέν Κορσιά για να υπερασπιστεί με αυτές το προβάδισμα που είχε η ομάδα του από το 35ο λεπτό.

Μπορεί ο Μούσα Ντεμπελέ να πέτυχε το τρίτο τέρμα του στα τελευταία δύο ματς, όμως το γκολ αποτελεί δημιουργία του Λούκας Πακετά ο οποίος με έξοχη ενέργεια έβαλε τις βάσεις για να επωφεληθεί μετά την απόκρουση του Αλμπάν Λαφόντ ο σκόρερ.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Λιόν συνέχισε να έχει τον πρώτο λόγο χωρίς όμως να βγάζει τελικές προσπάθειες. Η Ναντ όσο κυλούσε η ώρα γινόταν πιο τολμηρή κι όταν ο Νταμιέν Ντα Σιλβά αποβλήθηκε στο 78ο λεπτό με δεύτερη κίτρινη, οι γηπεδούχοι κυριάρχησαν.

Από αυτή την εξέλιξη προέκυψε και ο πολυτιμότερος της αναμέτρησης που δεν είναι άλλος από τον τερματοφύλακα της Λιόν τον Τόνι Λόπες. Ο Πορτογάλος εκτός από τις επεμβάσεις στο πρώτο ημίχρονο, υπερασπίστηκε και στο δεύτερο το προβάδισμα της ομάδας του για να φτάσει στην πρώτη της νίκη στη φετινή Ligue 1.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.