Ας υποκλιθούμε στο μεγαλείο της Ναντ! (pics)

Μέσα σε αυτόν τον κυκεώνα ειδήσεων των τελευταίων ημερών με τη δημιουργία της European Super league και τον «εμφύλιο» πόλεμο που έχει ξεσπάσει, ξεχνάμε την δύναμη του ποδοσφαίρου και ποια είναι η «αποστολή» του.

Μέσα σε αυτόν τον κυκεώνα ειδήσεων των τελευταίων ημερών με τη δημιουργία της European Super league και τον «εμφύλιο» πόλεμο που έχει ξεσπάσει, ξεχνάμε την δύναμη του ποδοσφαίρου και ποια είναι η «αποστολή» του. Μπορεί να προσφέρει ψυχαγωγία, αλλά και σπουδαίο κοινωνικό έργο και η Ναντ έσπευσε να μας το υπενθυμίσει με μία απίστευτη κίνηση, με μεγάλη ευαισθησία, με σκοπό να δώσει χαρά σε κάποιους ανθρώπους που η τύχη δεν τους προσφέρθηκε απλόχερα.

Την περασμένη Κυριακή με αφορμή την αναμέτρηση Ναντ-Λιόν, το ίδρυμα που υποστηρίζεται από την ομάδα της Δυτικής Γαλλίας, έδωσε τη δυνατότητα στον 19χρονο Πιέρ και στον 5χρονο Τιμάο, δύο παιδιά που νοσηλεύονται στο «L’ESEAN», ένα ιδιωτικό μη κερδοσκοπικό ίδρυμα, για παιδιά και εφήβους της περιοχής της Ναντ, να ζήσουν υπέροχες στιγμές με τη βοήθεια της τεχνολογίας.

Χάρη σε ένα ρομπότ-σκυλί, με ενσωματωμένη κάμερα που κατασκευάστηκε από την Intuitive Robots, οι δύο φίλοι της Ναντ, έζησαν ανεπανάληπτες στιγμές. Ξεναγήθηκαν στα αποδυτήρια, στο δωμάτιο προθέρμανσης, κατάφεραν να συνομιλήσουν με τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων, με το επίκεντρο να είναι η είσοδος του ρομπότ-σκύλου στο γήπεδο ταυτόχρονα με τους παίκτες! Αυτές οι συναντήσεις δεν θα μπορούσαν να είχαν πραγματοποιηθεί χωρίς την εταιρεία Intuitive Robots και 1 Maillot Pour La Vie, μια ένωση που υποστηρίζεται από το ίδρυμα «FC Nantes Foundation». Ας υποκλιθούμε στο μεγαλείο αυτής της πρωτοβουλίας και ας μην ξεχνάμε ότι ποδόσφαιρο δεν είναι μόνο λεφτά, ακριβά συμβόλαια και «γκλαμουριά». Είναι ευαισθησία, αγάπη για τον συνάνθρωπο και πάθος για κοινωνική προσφορά…


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.