«Τεσσάρα» στο… χαλαρό η Παρί

Ένα εύκολο βράδυ πέρασε η Παρί Σεν Ζερμέν που επιβλήθηκε με 4-0 της Λοριάν στο ματς που άνοιξε το πρόγραμμα της 12ης αγωνιστικής στη Λιγκ 1.

Ένα εύκολο βράδυ πέρασε η Παρί Σεν Ζερμέν που επιβλήθηκε με 4-0 της Λοριάν στο ματς που άνοιξε το πρόγραμμα της 12ης αγωνιστικής στη Λιγκ 1. Ο Ιμπραΐμοβιτς δεν αγωνίστηκε, αλλά ο Καβάνι που τον αντικατέστησε πέτυχε δύο γκολ για τους Παριζιάνους, οι οποίοι επέστρεψαν στις επιτυχίες μετά την ισοπαλία με τη Σεντ Ετιέν.

Ο Ουρουγουανός βρήκε δίχτυα στο 43′ και το 81′, ενώ το σκορ είχε ανοίξει μόλις στο 3′ ο Λούκας και ο Μενέζ στο 39′ είχε «γράψει» προσωρινά το 2-0. Είναι η τέταρτη διαδοχική εντός έδρας νίκη για την ομάδα του Λοράν Μπλαν, η οποία σε αυτά τα παιχνίδια έχει πετύχει 13 γκολ και δεν έχει δεχθεί κανένα.

Η Παρί πήγε στους 28 βαθμούς και περιμένει στραβοπάτημα της Μονακό την Κυριακή (3/11) εκτός έδρας με τη Λιλ, προκειμένου να μείνει μόνη της στην κορυφή του γαλλικού πρωταθλήματος.

Παρί Σεν Ζερμέν (Μπλαν): Σιρίγκου, Ζαγιέ, Άλεξ, Ντινιέ, Μαρκίνιος, Μενέζ, Μότα (69′ Παστόρε), Βεράτι (69′ Ματουιντί), Λούκας (76′ Λαβέτσι), Ραμπιό, Καβάνι

Λοριάν (Γκουρκίφ): Οντάρ (25′ Ρεϊνέ), Μανγκά, Κονέ, Μπακά, Λοτοά, Γκερέιρο, Ζουφρέ, Μπαρτελμέ (76′ Πελέ), Αλιαντιέρ (23′ Ντιαλό), Μονέ Πακέ, Αμπουμπακάρ


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.