Γλίτωσε στο τέλος η Λυών

Η Λυών έμεινε για μία ακόμη φορά στο φετινό Σαμπιονά σε χαμηλά επίπεδα, φέρνοντας ισοπαλία με 1-1 στο «Ζερλάν» με την Μπορντό για τη δέκατη αγωνιστική. Αποβλήθηκε ο Λακαζέτ στο 67΄ με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Η Λυών έμεινε για μία ακόμη φορά στο φετινό Σαμπιονά σε χαμηλά επίπεδα, φέρνοντας ισοπαλία με 1-1 στο «Ζερλάν» με την Μπορντό για τη δέκατη αγωνιστική. Αποβλήθηκε ο Λακαζέτ στο 67΄ με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Τι κι αν η Ολιμπίκ είχε χάσει, μόλις, τα τρία από τα τελευταία είκοσι εντός έδρας ματς με τους «γιρονδίνους», μετρώντας έντεκα νίκες και έξι ισοπαλίες στον αριθμό αυτό των αγώνων! Τι κι αν η Μπορντό είχε συμπληρώσει έντεκα εκτός έδρας αγώνες γαλλικού πρωταθλήματος χωρίς «τρίποντο» (έξι ισοπαλίες, πέντε ήττες) πραγματοποιώντας το χειρότερο αντίστοιχο σερί της από τον Αύγουστο του 1995 ως τον Απρίλιο του 1996!

Τα στατιστικά γεγονότα αυτά παρέπεμπαν σε μία καλή ευκαιρία για την ομάδα του Ρεμί Γκαρντ να σηκώσει κεφάλι και να επιστρέψει στις νίκες στη Λιγκ 1, μετά από τέσσερις αγωνιστικές. Αυτό που, τελικά, κατάφερε ήταν να ισοφαρίσει στο 91΄, να πάρει τον έναν πόντο, γλιτώνοντας τα χειρότερα από την καλύτερη Μπορντό του Φρανσίς Ζιγιό.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τον Ομπράνιακ στο 61΄, ενώ στο 67΄ αποβλήθηκε για την Ολιμπίκ ο Λακαζέτ που έγινε ο πρώτος παίκτης στη φετινή γαλλική Λίγκα που αποβάλλεται για δεύτερη φορά! Όλα ήταν αρνητικά για τους γηπεδούχους, που τελικά ισοφάρισαν την παρτίδα με τον Μπριάντ στο 91΄. Με το βαθμό αυτό η Λυών έφτασε τους 12, ενώ η Μπορντό ανέβηκε στους 11.

Η Σεντ Ετιέν επικράτησε στο «Ζοφρουά Γκισάρ» της Λοριάν, με 3-2 (επίσης για τη δέκατη αγωνιστική), φτάνοντας τους 16 πόντους και την έβδομη θέση της βαθμολογίας με τη Λοριάν να γνωρίζει την έκτη της ήττα σε ισάριθμα φετινά ματς εκτός μένοντας στη ζώνη του υποβιβασμού με επτά βαθμούς. Οι σκόρερ: 7΄ Μπραντάο, 14΄ Κορνιέ, 72΄ Γκραντέλ – 38΄ Γιουφρέ, 86΄ Αμπουμπακάρ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.