Φαβορί ο Μαρτίνο για Μπαρτσελόνα!

Δημοσιεύματα των "El Mundo Deportivo", "Marca" and "AS", αναφέρουν ότι η Μπαρτσελόνα έχει στραφεί στην περίπτωση του Χεράρδο Μαρτίνο στο πρόσωπο του οποίου βλέπει τον ιδανικό αντικαταστάτη του Τίτο Βιλανόβα στον πάγκο της.

Δημοσιεύματα των “El Mundo Deportivo”, “Marca” and “AS”, αναφέρουν ότι η Μπαρτσελόνα έχει στραφεί στην περίπτωση του Χεράρδο Μαρτίνο στο πρόσωπο του οποίου βλέπει τον ιδανικό αντικαταστάτη του Τίτο Βιλανόβα στον πάγκο της.

Ο Αργεντίνος τεχνικός που διατέλεσε προπονητής της εθνικής ομάδας της Παραγουάης από το 2006 μέχρι το 2011 και οδήγησε φέτος τη Νιούελς Ολντ Μπόις του Σκόκο στην κατάκτηση του Κλαουσούρα και στα ημιτελικά του Κόπα Λιμπερταδόρες δεν έχει συμβόλαιο πλέον με τον αργεντίνικο σύλλογο. Οι πληροφορίες των ισπανικών ΜΜΕ κάνουν λόγο για ταξίδι μέλους της διοίκησης των “μπλαουγράνα” στη Νότια Αμερική για να συζητήσει με τον 50χρονο τεχνικό.

Βέβαια, οι καταλανική εφημερίδα “Sport” πηγαίνει σε πιο… ηρεμα νερά θεωρώντας τους Ρόυρα, Ρούμπι και Μπιέλσα ικανούς να σηκώσουν το βάρος της φανέλας της Μπαρτσελόνα, ενώ κάνει αναφορά και στους Φρανκ Ράικαρντ, Λουίς Ενρίκε και Γιουπ Χάινκες.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.