Γκουαρντιόλα: «Έχουμε μεγάλη ποιότητα»

Στις βασικές ενδεκάδες πολλών ευρωπαϊκών ομάδων θα αγωνίζονταν οι αναπληρωματικοί της Μπαρτσελόνα, σύμφωνα με τον Πεπ Γκουαρντιόλα.

Στις βασικές ενδεκάδες πολλών ευρωπαϊκών ομάδων θα αγωνίζονταν οι αναπληρωματικοί της Μπαρτσελόνα, σύμφωνα με τον Πεπ Γκουαρντιόλα. Ο Καταλανός τεχνικός έπλεξε το εγκώμιο των ποδοσφαιριστών του και υπογράμμισε πως η ομάδα του «διψάει» για νέες προκλήσεις.

Ο Γκουαρντιόλα τόνισε αρχικά: «Οι αναπληρωματικοί ποδοσφαιριστές που διαθέτουμε στο σύλλογο, είναι ικανοί να παίζουν στην αρχική ενδεκάδα κάθε ομάδας. Αυτό συμβαίνει, γιατί το επίπεδο της δουλειάς μας κυμαίνεται σε υψηλά επίπεδα. Ακόμα ένα θετικό για όλους, είναι οι εικόνες που βλέπουν και οι εμπειρίες που αποκομίζουν από κάθε νέα πρόκληση που μας παρουσιάζεται».

Στην συνέχεια συμπλήρωσε: «Συνέχεια βλέπω τον κόσμο πως μας αντιμετωπίζει και αυτό με κάνει περήφανο. Υπάρχουν οπαδοί της Μπαρτσελόνα παντού και περισσότεροι από ποτέ. Κάνουμε τα πάντα για να κρατήσουμε αυτή την εικόνα που δίνουμε στους απ’ έξω. Δουλεύουμε πολύ στο πως πρέπει να συμπεριφερόμαστε στις νίκες και τις ήττες μας. Πρέπει να παραμείνουμε αληθινοί αθλητές τόσο μέσα στο γήπεδο όσο και έξω».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.