«Νυχτερίδες»… κι αράχνες

«Αντίο» στον τίτλο είπε ουσιαστικά η Ρεάλ, που ήρθε ισόπαλη 2-2 με τη Βαλένθια στη Μαδρίτη. Δύο βαθμούς στις δύο τελευταίες αγωνιστικές θέλει πλέον η Μπαρτσελόνα.

«Αντίο» στον τίτλο είπε ουσιαστικά η Ρεάλ, που ήρθε ισόπαλη 2-2 με τη Βαλένθια στη Μαδρίτη. Όπως και πέρσι στην 36η αγωνιστική, έτσι και φέτος οι «νυχτερίδες» υποχρέωσαν τη «βασίλισσα» σε απώλεια βαθμών και την άφησαν πέντε βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο της Πριμέρα Ντιβισιόν, Μπαρτσελόνα.

Για να μη μείνει η Ρεάλ χωρίς τίτλο για τρίτη σερί χρονιά, θέλει ουσιαστικά ένα θαύμα, το οποίο μεταφράζεται σε συγκομιδή μόνο ενός βαθμού από τους «μπλαουγκράνα» στα δύο τελευταία ματς. Κι αυτό διότι σε ενδεχόμενη ισοβαθμία, οι Μαδριλένοι έχουν το πλεονέκτημα.

Ο Αλκάθερ στο 19′ και ο Φουέγο στο 26′ σκόραραν για τη Βαλένθια, η οποία από την πλευρά της πήρε πολύτιμο βαθμό στη μάχη για την τέταρτη θέση και την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ. 

Ο Ρονάλντο σπατάλησε πέναλτι στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου και μαζί την ευκαιρία να κάνει την αρχή της ανατροπής για την ομάδα του. Ο Πέπε μείωσε στο 56′ και ο Ίσκο ισοφάρισε στο 84′, αλλά τρίτο γκολ για τους γηπεδούχους δεν ήρθε ποτέ. 

Μοναδική εξιλέωση για τους «μερένχες» αποτελεί πλέον το Τσάμπιονς Λιγκ, όπου την Τετάρτη υπάρχει η ρεβάνς με τη Γιουβέντους. Κι εκεί, ωστόσο, αν η Ρεάλ περάσει το «εμπόδιο» των πρωταθλητών Ιταλίας, θα βρει μπροστά της εκτός απροόπτου… την Μπαρτσελόνα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.