Πέπε:” Ο Κριστιάνο είναι ευτυχισμένος στη Ρεάλ”

«Ο Κριστιάνο είναι ευχαριστημένος στη Ρεάλ Μαδρίτης και συγκεντρωμένος στο να βοηθάει την ομάδα. Είμαι σίγουρος ότι θα ανανεώσει το συμβόλαιό του» είπε σε συνέντευξη που παραχώρησε ο κεντρικός αμυντικός της Ρεάλ Πέπε.

«Ο Κριστιάνο είναι ευχαριστημένος στη Ρεάλ Μαδρίτης και συγκεντρωμένος στο να βοηθάει την ομάδα. Είμαι σίγουρος ότι θα ανανεώσει το συμβόλαιό του» είπε σε συνέντευξη που παραχώρησε ο κεντρικός αμυντικός της Ρεάλ Πέπε όταν ρωτήθηκε για την έκταση που έχει πάρει το θέμα και το πώς δεν θέλει να περιμένει μέχρι το 2015 που λήγει το συμβόλαιό του.

Ωστόσο, ο Πορτογάλος αμυντικός δεν φάνηκε τόσο σίγουρος για το μέλλον του Ζοσέ Μουρίνιο στον πάγκο της Ρεάλ και συγκεκριμένα τόνισε: «Δεν είμαι σίγουρος για το τι θα κάνει. Ο πρόεδρος ξέρει μόνο το μέλλον του προπονητή αλλά ελπίζω να μείνει γιατί τον χρειαζόμαστε».

Για το ισπανικό πρωτάθλημα, ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός δήλωσε: «Δεν είναι ότι είναι καλύτερη αυτή τη στιγμή η Μπαρτσελόνα είναι ότι είναι χειρότερη η Ρεάλ».

Ο Πέπε επανέλαβε τη δήλωση που είχε κάνει και σε μία συνέντευξή του στην εφημερίδα «Ρέκορντ» : «Για να φτάσουν στον Μουρίνιο θα πρέπει πρώτα να επιτεθούν οι φίλαθλοι σε μένα και στον Κριστιάνο. Όλοι μας έχουμε τις ευθύνες που μας αναλογούν και πρέπει να παραδεχόμαστε τα λάθη μας. Ο αρχηγός έχει τον τρόπο του για να πάει την ομάδα μπροστά και το ίδιο ισχύει και με εμάς στον αγωνιστικό χώρο».

Όταν ρωτήθηκε για το κλίμα που επικρατεί στα αποδυτήρια της «βασίλισσας» τότε ανέφερε: «Στη Μαδρίτη είμαστε όλοι μία μεγάλη οικογένεια. Έχουμε ανεβάσει πολύ ψηλά τον πήχη και πρέπει να είμαστε ενωμένοι για να το καταφέρουμε αλλιώς δεν πρόκειται να πετύχουμε τίποτα».

Επίσης, ανέφερε ότι ο Κριστιάνο είναι απ’ τους πιο δύσκολους παίκτες που μπορεί να αντιμετωπίσει ένας αμυντικός και συγκεκριμένα είπε: «Για έναν κεντρικό αμυντικό ο Κριστιάνο είναι εφιάλτης καθώς είναι ταχύτατός. Επίσης, κινείται πολύ καλά στο χώρο και είναι δύσκολο να το αντιληφθείς. Είναι πολύ δύσκολο να τον παρακολουθείς συνεχώς».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.