Μουρίνιο: «Δεν στέκομαι σε σημαίες»

Συνέχεια στην κόντρα του με τον Ίκερ Κασίγιας έδωσε ο Ζοσέ Μουρίνιο, τονίζοντας πως δεν τον θεωρεί σημαία.

Συνέχεια στην κόντρα του με τον Ίκερ Κασίγιας έδωσε ο Ζοσέ Μουρίνιο, τονίζοντας πως δεν τον θεωρεί σημαία. Ο Πορτογάλος τεχνικός υπογράμμισε πως πάνω από όλα σκέφτεται το καλό της Ρεάλ Μαδρίτης και πως πάντα προσπαθεί για το καλύτερο για την ομάδα του. Παράλληλα, μίλησε για τον Κριστιάνο Ρονάλντο και τις φήμες περί αποχώρησής του, καθώς επίσης και στις επικείμενες αναμετρήσεις με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για το Champions League. Ο Πορτογάλος βρέθηκε στο Ντουμπάι, προκειμένου να παραβρεθεί στο «Globe Soccer Award». Αναλυτικά, ο Μουρίνιο δήλωσε:

Αρχικά, δήλωσε για τον Τύπο: «Ειλικρινά κοιμάμαι πολύ καλά τα βράδια και αισθάνομαι καλά για ό,τι κάνω και ό,τι είμαι. Ο Τύπος και η επικοινωνία είναι πολύ δύσκολη δουλειά, επειδή χρειάζεται να τους κερδίσεις, ασχέτως με ότι κάνουμε. Είμαι συνηθισμένος στην πίεση. Ο προπονητής θα πρέπει να κάνει έναν παίκτη να αισθάνεται σαν ψάρι μέσα στο νερό. Όλοι θα πρέπει να είναι ευτυχισμένοι μέσα σε μία ομάδα. Με ένα ρόστερ, όμως, πολυεθνικό και με 25 παίκτες, δεν είναι εύκολο. Επειδή υπάρχει και ο Τύπος, που θέλετε να πουλήσετε το προϊόν. Και μερικές φορές ακόμα και τα ψέματα είναι ένα καλό προϊόν προς πώληση. Μπορεί η εβδομάδα αυτή να έμοιαζε άσχημα, ήταν όμως φανταστική. Το ποδόσφαιρο αλλάζει πολύ αλλά ένα πράγμα μένει το ίδιο. Τις ενδεκάδες εξακολουθούν να τις φτιάχνουν οι προπονητές, τελεία και παύλα».

Στην συνέχεια μίλησε για τον Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα: «Το ποδόσφαιρο ανήκει σε όλους και ο καθένας που λατρεύει το άθλημα, όχι από τους προπονητές, αλλά από ποδοσφαιριστές όπως ο Ντιέγκο (Μαραντόνα). Μπορεί να είμαι επιτυχημένος ως προπονητής, αλλά εκείνος είναι το ποδόσφαιρο».

Σχετικά με τις αναμετρήσεις της Ρεάλ Μαδρίτης με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, δήλωσε: «Ο Κριστιάνο (Ρονάλντο) έπαιξε εκεί και αποφάσισε να πάει στη Ρεάλ Μαδρίτης. Ένας τέτοιος αγώνας είναι που θέλει να παίξει ο κάθε ποδοσφαιριστής και να παρακολουθήσει ο κάθε φίλος του αθλήματος. Αντιμετωπίζουμε μία ομάδα με προπονητή εκπρόσωπο των προπονητών. Ο Φέργκιουσον είναι ο μόνος που θέλει να μιλήσει, όταν πίνει ένα ακριβό κρασί. Γνωρίζοντας το γούστο του στα κρασιά, ξέρω πως το ταξίδι στο Μάντσεστερ θα μου κοστίσει εκαντοντάδες ευρώ…».

Σχετικά με τον Κριστιάνο Ρονάλντο δήλωσε: «Είναι λογικό να υπάρχουν κάποιες ομάδες που θα τον ήθελαν. Είναι ένας σταρ και κάθε πρόεδρος θα ήθελε να τον έχει στην ομάδα του.».

Επίσης, δεν παρέλειψε να αναφερθεί στον Ίκερ Κασίγιας: «Δεν καταλαβαίνω ότι είναι η σημαία της ομάδας. Για εμένα πάνω από όλους η Ρεάλ Μαδρίτης και ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης πρέπει πάντα να κάνει το καλύτερο για την ομάδα. Δεν καταλαβαίνω γιατί γίνεται αυτή η συζήτηση. Θα προτιμούσα ανθρώπους που, ανεξάρτητα από τι έχουν κάνει στο παρελθόν, σκέφτονται τι θα κάνουμε αύριο».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.