“Περίπατος” για Ατλέτικο

Στη δεύτερη θέση της Πριμέρα Ντιβισιόν και το -3 από την Μπαρτσελόνα διατηρήθηκε η Ατλέτικο που συνέτριψε με 4-0 τη Σεβίλη στο "Βιθέντε Καλδερόν".

Στη δεύτερη θέση της Πριμέρα Ντιβισιόν και το -3 από την Μπαρτσελόνα διατηρήθηκε η Ατλέτικο που συνέτριψε με 4-0 τη Σεβίλη στο “Βιθέντε Καλδερόν”. Οι “ροχιμπλάνκος” πανηγύρισαν και στο 7ο σερί εντός έδρας παιχνίδι τους στη φετινή σεζόν και συνέχισαν την εντυπωσιακή τους πορεία.

Το ματς κρίθηκε στο 22ο λεπτό όταν ο Φαλκάο κέρδισε πέναλτι από τον Φάσιο και την αποβολή του. Ο κολομβιανός άσος δεν αστόχησε από την άσπρη βούλα και άνοιξε το σκορ για την Ατλέτικο που έφτασε στο 3-0 από το ημίχρονο με το αυτογκόλ του Σπάχιτς στο 40′ και το γκολ του Κόκε στο 44′. Το τελικό 4-0 διαμόρφωσε ο Μιράντα στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων κι ενώ η Σεβίλη έμεινε με 9 παίκτες στο 80′ λόγω αποβολής του Ράκιτιτς.

ΑΤΛΕΤΙΚΟ: Κουρτουά, Μιράντα, Χουάνφραν, Φιλίπε Λουίς, Γκοντίν, Τιάγκο, Γκάμπι (74′ Εμρέ), Τουράν, Κόκε (78′ Ραούλ Γκαρθία), Φαλκάο, Ντιέγκο Κόστα (65′ Ροντρίγκεθ)

ΣΕΒΙΛΗ: Πάλοπ, Μαντούρο, Ναβάρο, Σπάχιτς, Φάσιο, Σισίνιο, Ρέγες (63′ Περότι), Νάβας (77′ Ερβάς), Ράκιτιτς, Κοντόγκμπια (26′ Μποτία), Ντιαβαρά


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.