Ναβάρο: «Μέσι… όπως λέμε Μάικλ Τζόρνταν»

Τον θαυμασμό του στο πρόσωπο του Λιονέλ Μέσι εξέφρασε ο Χουάν Κάρλος Ναβάρο, συγκρίνοντας τον Αργεντινό επιθετικό της Μπαρτσελόνα με τον Μάικλ Τζόρνταν.

Τον θαυμασμό του στο πρόσωπο του Λιονέλ Μέσι εξέφρασε ο Χουάν Κάρλος Ναβάρο, συγκρίνοντας τον Αργεντινό επιθετικό της Μπαρτσελόνα με τον Μάικλ Τζόρνταν. Ο αρχηγός των «μπλαουγκράνα» στο μπάσκετ δήλωσε επίσης πως ο Μέσι αξίζει να κατακτήσει το βραβείο «Χρυσή Μπάλα», αλλά δεν έκρυψε πως του αρέσουν επίσης οι Τσάβι και Ινιέστα από την ποδοσφαιρική ομάδα της πρωτεύουσας της Καταλονίας.
«Ο Μέσι θα ήταν ο Μάικλ Τζόρνταν του ποδοσφαίρου. Και οι δύο είναι παίκτες που έχουν κατακτήσει πολλούς τίτλους και αποτελούν σημείο αναφοράς στο άθλημά τους. Ο Μέσι θέλει να νικά σε όλους τους αγώνες και μέσα σε όλα τα γήπεδα. Δεν έχει… ταβάνι, κάνει απίστευτα πράγματα και καθώς έχει μεγάλη “πείνα” παραμένει στην κορυφή», εξήγησε ο “La Bomba” που παραβρέθηκε στην απονομή του βραβείου «Χρυσό Παπούτσι» στον Λιονέλ Μέσι νωρίτερα σήμερα.
Όσο για την προτίμησή του για τον κάτοχο του φετινού βραβείου «Χρυσή Μπάλα», ο Ισπανός διεθνής μπασκετμπολίστας είπε: «Κατά την άποψή μου αξίζει να το κατακτήσει ο Μέσι, αλλά επίσης μου αρέσουν πολύ οι Τσάβι και Ινιέστα που είναι κι αυτοί της “Μπάρτσα”».
Μετά τον Ναβάρο, στην εκδήλωση για τη βράβευση του Μέσι το λόγο πήρε ο δύο φορές νικητής του Ρολάν Γκαρός, Σέρχι Μπρουγέρα, γνωστός για τη λατρεία του για την Μπαρτσελόνα: «Ο Μέσι έχει την τεχνική του Ρότζερ Φέντερερ και τον χαρακτήρα του Ράφα Ναδάλ», επισήμανε ο Ισπανός τενίστας.
Εκτός από… Τζόρνταν, Φέντερερ και Ναδάλ, τον Μέσι παρομοίασαν ακόμη και με τον… Μάικλ Φελπς! Σύγκριση που έγινε από την Ισπανίδα κολυμβήτρια Μιρέια Μπελμόντε, κάτοχο δύο ασημένιων μεταλλίων στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, στα 200μ. πεταλούδα και 800μ. ελεύθερο. «Τον συγκρίνω με τον Μάικλ Φελπς γιατί και οι δύο είναι ταπεινοί. Και οι δύο είναι τεράστιοι πρωταθλητές. Κι αυτό… δε χωρά καν συζήτηση», υπογράμμισε η Μπελμόντε.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.